Meditacija za povezavo s svojim živalskim in duhovnim vodnikom

15,00 

V tej meditaciji se boste povezali s svojim živalskim vodnikom, ki vam prinaša sporočilo za trenutno obdobje. Popeljal vas bo do vašega duhovnega vodnika, ki vam bo povedal, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in kako vam lahko pomaga.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA ZA POVEZAVO S SVOJIM ŽIVALSKIM IN DUHOVNIM VODNIKOM

V meditaciji vas s posebnim postopkom najprej popeljem v theta možgansko valovanje, v katerem lahko učinkovito spremenimo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje, preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje. Ko se povežemo z izvorom vsega kar je, se naše možgansko valovanje avtomatsko prestavi v theta stanje zavesti, v katerem lahko dosežemo še globljo meditacijo.

Ko boste v tem stanju, bom vašo podzavest reprogramirala z nalaganjem pozitivnih občutkov po metodi Theta healinga, ki bodo v vas aktivirali boljšo povezavo z vašim duhovnim vodstvom.

Nato boste spoznali svojega živalskega vodnika, ki vam prinaša sporočilo za trenutno obdobje. Opazujte kaj se lahko naučite od svoje živali in kako vam lahko pomaga. Vaš živalski vodnik vas bo nato popeljal do vašega duhovnega vodnika, ta pa vam bo prav tako pokazal, česa vas uči, kako vam lahko pomaga in kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno.

 

 

V tej meditaciji se boste povezali s svojim živalskim vodnikom, ki vam prinaša sporočilo za trenutno obdobje. Popeljal vas bo do vašega duhovnega vodnika, ki vam bo povedal, kaj je za vas v tem trenutku najbolj pomembno in kako vam lahko pomaga.

 

 

Opomba 1: Živalski vodniki se skozi obdobja vašega življenja spreminjajo. Lahko se zgodi, da boste ob večkratnem poslušanju meditacije začutili/videli različne živalske vodnike. Vedno vam na pot pride tista žival, ki nosi sporočilo za sedanje obdobje. Ko se vam določena žival prikaže, po meditaciji na internetu ali v knjigah poiščite simbolni pomen živali. Sporočilo, ki ga boste začutili, je za vas pravo.

Opomba 2: Duhovni vodnik se prav tako lahko spreminja skozi obdobja, lahko pa vas spremlja ves čas. Duhovni vodniki so lahko angeli, nadangeli, vnebovzeti mojstri, ki so nekoč živeli na Zemlji (Jezus, Marija, Marija Magdalena, Buda…), lahko pa so to tudi vaši dragi pokojni. Povežite se z vašim duhovnim vodnikom in prejmite sporočilo, ki ga ima za vas.

Nasvet: Meditacijo lahko ponovite večkrat. Ne obsojajte se, če morda svojih vodnikov v prvem poskusu ne boste začutili ali če ne boste prejeli nobenih odgovorov. Prejeli boste tiste odgovore in uvide, ki jih ta trenutek potrebujete in ste jih pripravljeni slišati. Pri tovrstnih meditacijah je potrebna vaja ter zaupanje vase in v svoje notranje vedenje. Vedite tudi to, da ima vsak od nas drugačen način zaznavanja (vodnike lahko vidimo/slišimo/čutimo…) in vsak prejme sporočila na drugačen način. Zaupajte si in sledite svojemu vedenju in zaznavanju.

Trajanje:  30 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

Meditacija za povezavo s svojim živalskim in duhovnim vodnikom

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x