Meditacija rezanja vezi za izboljšanje odnosov

15,00 

S to meditacijo boste na ljubeč način razrešili odnos z želeno osebo, se osvobodili vseh nezdravih povezav, ki so med vama in napolnili svoje srce z odpuščanjem. Vaša energija bo obnovljena, začutili boste več sebe, med vama pa bo ostala le čista ljubezen.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA REZANJA VEZI ZA IZBOLJŠANJE ODNOSOV

V meditaciji vas s posebnim postopkom najprej popeljem v theta možgansko valovanje, v katerem lahko učinkovito spremenimo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje, preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje. Povezali se boste z najvišjo ravnjo obstoja in prisotnost Kreatorja vas bo napolnila z občutki brezpogojne ljubezni.

V to meditacijo boste z namenom razrešitve odnosa, povabili tisto osebo, s katero želite razrešiti odnos. Dovolili si boste začutiti vsa svoja čustva in čustva druge osebe. S pomočjo Kreatorja, boste prerezali vse nezdrave vezi, ki vas s to osebo povezujejo in jih predali plamenu očiščenja. S to osebo, si boste lahko povedali vse kar vama leži na duši in odprli vajino srce za odpuščanje drug drugemu. Med vama bo v vsakem primeru ostala le čista božanska ljubezen – če želite ta odnos ohraniti v svojem življenju ali se želite od njega posloviti.

Osvobojeni vsega, kar vas je do sedaj bremenilo, boste z elementom vode obnovili svojo energijo, začutili sebe in se napolnili z občutki hvaležnosti, radosti in ljubezni.

 

S to meditacijo boste na ljubeč način razrešili odnos z želeno osebo, se osvobodili vseh nezdravih povezav, ki so med vama in napolnili svoje srce z odpuščanjem. Vaša energija bo obnovljena, začutili boste več sebe, med vama pa bo ostala le čista ljubezen.

Meditacija rezanja vezi za izboljšanje odnosov

Nasvet: Meditacijo je priporočljivo ponoviti večkrat oz. tolikokrat, kolikor je potrebno, da začutite, da je odnos razrešen. To meditacijo lahko naredite s katerokoli osebo, za katero čutite, da je med vama nekaj nerazrešenega (partner, družinski član, prijatelj, sodelavec, šef ali preminula oseba, s katero v času njenega življenja niste uspeli razrešiti odnosa). Meditacijo lahko naredite tudi če niste prepričani katero osebo bi izbrali. Samo prepustite se in pojavila se bo tista, ki bo prava.

Pomembno je da veste, da se bodo prerezale le nezdrave vezi, ki so med vama, ljubezen bo ostala, zato lahko meditacijo brez strahu izvedete v vsakem primeru – če želite ta odnos v svojem življenju obdržati ali se želite od njega posloviti. Razrešilo in zgodilo se bo le to, kar je v najvišje dobro vaju obeh. Meditacija deluje na energijski ravni za vaju oba, zato bo lahko tudi druga oseba občutila olajšanje, četudi ne bo vedela, da ste naredili to meditacijo. Če je v najvišje dobro obeh, da se odnos prekine, boste to naredili veliko lažje in brez nepotrebnih zamer, če pa je v najvišje dobro obeh, da se odnos ohrani, se bo s to meditacijo lahko le še izboljšal.

Trajanje: 40 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

 

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

 

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x