Meditacija za čiščenje čaker

15,00 

#1 Best Sellerin Posnetki meditacij

S to meditacijo boste očistili vseh vaših sedem glavnih čaker, se osvobodili vseh občutkov, ki jih blokirajo in se napolnili z občutki, ki bodo vaše čakre krepili. V sebi boste začutili več ravnovesja, vaša energija pa bo obnovljena.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA ZA ČIŠČENJE ČAKER

V meditaciji vas s posebnim postopkom najprej popeljem v theta možgansko valovanje, v katerem lahko učinkovito spremenimo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje, preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje. Ko se povežemo z izvorom vsega kar je, se naše možgansko valovanje avtomatsko prestavi v theta stanje zavesti, v katerem lahko dosežemo še globljo meditacijo.

 

V theta stanju zavesti, se boste prepustili božanski svetlobi Kreatorja, ki bo za vas očistila vseh vaših sedem glavnih čaker (korensko, spolno, trebušno, srčno, grleno, čakro tretjega očesa in kronsko). Osvobajali se boste vseh občutkov, ki so povezani z določeno čakro in jo blokirajo. Nato pa bom v vašo podzavest po metodi Theta healinga naložila pozitivne občutke, povezane z določenimi čakrami, ki bodo v vas krepila zdrava prepričanja. Ko bodo vaše čakre očiščene, bo obnovljena vaša energija, začutili boste boljšo povezavo s seboj in več ravnovesja.

 

 

S to meditacijo boste očistili vseh vaših sedem glavnih čaker, se osvobodili vseh občutkov, ki jih blokirajo in se napolnili z občutki, ki bodo vaše čakre krepili. V sebi boste začutili več ravnovesja, vaša energija pa bo obnovljena.

 

 

Nasvet: Meditacijo je priporočljivo poslušati večkrat, še posebno takrat, ko čutite, da ste v neravnovesju, ko čutite, da imate na določenih energijskih centrih blokade in kadar potrebujete obnovitev energije.

Trajanje:  45 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

Meditacija za čiščenje čaker

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x