Reiki tečaj 3. stopnje

Reiki tečaj 3. stopnje Kaj je Reiki?

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z Reikijem si pomagamo odpraviti različne težave, tako fizične, kot tudi čustvene in mentalne. Enako kot z Reikijem pomagamo sebi, lahko z njegovo pomočjo pomagamo tudi drugim – ljudem, živalim, rastlinam, stvarem, planetu Zemlji.

Reiki tečaj 3. stopnje

Katere koristi nam prinaša Reiki?

 • poveže nas z božansko in zemeljsko energijo
 • srce se lažje odpre za ljubezen
 • poveča se pretok energije v telesu
 • organizem spodbuja k samozdravljenju
 • pomaga pri osebnem in duhovnem razvoju
 • izboljšuje psihofizično stanje
 • izboljšuje imunski sistem
 • sprošča mišice in živčne napetosti
 • povečuje samozaupanje in samozavest
 • lajša bolečine in stres
 • pomlajuje organizem in razstruplja telo
 • povečuje kreativnost
 • pomaga pri sproščanju čustvenih in razumskih blokad
 • spodbuja nas k lažjemu soočanju z vsakodnevnimi izzivi

1-dnevni program Reiki 3. stopnja:

 • poglobljeno delo z reikijem
 • spoznavanje mojstrskega simbola DAI-KO-MIO (ojačanje delovanja ostalih simbolov, ojačanje reiki energije v nas, zdravljenje na daljavo) in njegov pomen
 • iniciacija v mojstrsko stopnjo ter v simbol
 • uporaba simbola in praktično delo z reikijem
 • delo na sebi in drugih
 • učenje energijskih vaj z reikijem – reiki blagoslovov
 • priprava na 2. del mojstrske stopnje – reiki učitelj

 

Kaj pridobite z obiskom Reiki tečaja?

Na tečaju prejmete pisno gradivo in pripomočke za praktično delo ter osvojite močna energijska orodja za delo na sebi in drugih. Ob koncu tečaja prejmete tudi certifikat o opravljeni 3. stopnji Reikija in ste usposobljeni za izvajanje tretmajev strankam.

Iniciacija

Za začetek dela z Reikijem, je potrebna iniciacija ali uglasitev, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Le-te se nenadoma ogrejejo in če jih položimo na telo ali predmet, lahko pod njimi zlahka začutimo okrepljene energijske pretoke v obliki toplote, mravljinčenja, žarčenja…

Tečaj je namenjen tistim, ki ste se z energijami že srečali in že imate opravljeno 1. in 2. stopnjo reikija (tudi če ste ju opravili kje drugje). Pred samo iniciacijo bomo izvedli tudi krajšo meditacijo.

Reiki tečaj 3. stopnje

Reiki tečaj 3. stopnje

Tehnične informacije o tečaju:

Datum naslednjega tečaja: 3.8.2024 od 9h do 16h

Vmes bo pavza za kosilo v lastni režiji (običajno si hrano prinesemo kar s seboj).

Lokacija: Vojkova c. 63, Ljubljana.

Cena tečaja je 170€. V ceno je vključeno gradivo in manjši prigrizki.

Prijave: Za prijavo na tečaj, kliknite TUKAJ. (Če na povezavi ni objavljenih aktualnih datumov, mi pošljite svoje zanimanje za tečaj na e-mail: is.mejis@akinom in obvestila vas bom o naslednjem datumu tečaja).

Reiki tečaj 3. stopnje

Tečaj vodim Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, reiki mojstrica in učiteljica, Access Consciousness Bars facilitatorica, MSTR terapevtka in praktik ostalih Accessovih telesnih procesov.

 

IZJAVE TEČAJNIKOV:

”Ne morem izraziti, kako hvaležna sem za Reiki. Po vseh letih iskanja, truda, me je končno nekaj tako prevzelo, da si vsak dan brez kančka problema vzamem urico čisto zase. Za občutenje te Božanske energije, ki me preplavlja z Ljubeznijo in mirom. Odkar vem zase, sem hrepenela po Domu…in vedela sem, da ga lahko odkrijem le v sebi…in Reiki je tisti Edini, ki me je v trenutku iniciacije popeljal Domov in le z njim tam tudi ostajam. Monika, čudovita Sijočka, Hvala, ker Si!”

(Tanja T., udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

 

”Tečaj je Monika odvodila profesionalno, z veliko posluha do nas začetnikov. Vse skupaj je zelo hitro minilo, zato se veselim nadaljevanja.”

(Eva, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

 

”Na tečaj reikija sem se prijavila zato, ker sem v zadnjih mesecih preživljala res težko in stresno obdobje. Vedno sem bila sicer povezana z duhovnostjo in so me te stvari zanimale in nekega dne, ko sem brskala po spletu in iskala navdih, sem čisto po naključju našla možnost reiki tečaja. Ker me je celotna energija reikija pritegnila, sem se prijavila, saj sem že od začetka imela dober občutek. In občutek me ni pustil na cedilu, saj je Monika ena izmed najbolj karizmatičnih duš, kar sem jih imela priložnost spoznati.

Celoten tečaj je potekal strokovno, atmosfera je bila čudovita, Monika pa je preprosto in jasno odgovarjala na vsa moja (še tako) čudna vprašanja. Vidi se, da delo opravlja s srcem in komaj čakam, da se lotim druge stopnje. Čeprav sem vmes dvomila, da bom tudi jaz oddajala energijo in bila sposobna čutiti reiki, se je vendarle nekaj zgodilo, kar mi je dalo zagon za naprej. Verjamem, da se bo z redno uporabo reikija moje življenje izboljšalo na vseh področjih in se že veselim napredka. Monika, hvala.”

(Katja, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

 

”Nisem bila prepričana ali naj se udeležim tečaja ali ne, ampak zdaj vem, da sem se odločila pravilno. Super je bilo in občutki so neverjetni. Trenutno sem še čisto pod vtisom iniciacije in ves čas razmišljam, kaj bom zaznala in občutila. Monika je super oseba za predajanje znanja, hkrati pa tudi nežna in ljubeča oseba in v njeni družbi je tečaj sploh posebno doživetje. Priporočam vsem. Hvala Monika za čudovit dan in čudovito izkušnjo.”

(Polona, udeleženka reiki tečaja 1. stopnje)

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x