Rezultati ankete: Ocena počutja klientov in modaliteta, ki jim je najbolj pomagala

Iz lastnih izkušenj vem, kako so storitve, ki jih izvajam in tehnike, ki jih učim, pomagale meni. Ravno zato sem jih pred leti začela učiti in predajati naprej z željo, da izboljšajo življenje še komu. V vseh teh letih, sem bila priča toliko lepim zgodbam transformacij, ki jih stranke z menoj podelijo na tretmajih, tečajih in delavnicah. To mi je potrdilo, da tehnike zares delujejo ne le zame, temveč tudi za druge.

Moja iskrena želja je, da bi vsi ljudje vedeli, da obstajajo orodja in tehnike, ki jim lahko izboljšajo življenje. Zato sem se odločila narediti anonimno anketo, ki so jo izpolnili klienti, ki so preizkusili določeni tehniki in podali svojo oceno njihovih lastnih izkušenj in počutja. Te rezultate želim podeliti med čim več ljudi, ki se spopadajo s podobnimi izzivi, da vedo, da obstajajo rešitve, s pomočjo katerih je mogoče spremeniti marsikaj.

V zadnjih letih sem izvedla blizu 2000 različnih tretmajev in odvodila preko 300 različnih tečajev in delavnic. Če bi v tej anketi sodelovali čisto vsi moji klienti, si upam trditi, da bi bili rezultati še bistveno boljši. Anketo je izpolnilo 61 klientov, spodaj si lahko ogledate rezultate izračunanega povprečja.

Ocena počutja klientov, ki so preizkusili tehniko Access bars (prej in potem)

Čisto vsi anketiranci so označili, da so pod vplivom stresa, nekateri bolj, drugi manj, vendar niti ene osebe ni, ki se ne bi spopadala s stresom.
Od 27 anketirancev, ki so ocenjevali Access bars tehniko, se jih kar 23 spopada s tesnobo in anksioznostjo, 18 pa z depresijo.

Rezultati klientov, ki so preizkusili Access bars tehniko:

 • STRES se je zmanjšal za 49%
 • TESNOBA in ANKSIOZNOST sta se zmanjšali za 51%
 • DEPRESIJA se je zmanjšala za 56%
"Bila sem pod stresom, imela težave z nespečnostjo, se spopadala s slabimi odnosi v družini. Access bars in orodja Access Consciousnessa so spremenili vse. Spustila sem kontrolo, preobremenjenost in stres v situacijah, ko stvari niso šle po planu. Sedaj se ne obremenjujem več. Postala sem bolj samozavestna, radostna, dovolim si slediti sebi."
"Bila sem v duševni stiski in imela težave s partnerjem. Že po prvem Access bars tretmaju sem začutila neverjetno olajšanje in dobro počutje."Po več tretmajih se počutim mirno, sproščeno, dobila sem zavedanje katera pot je prava zame in kateri so moji stari vzorci."
"Imam diagnozo multiple skleroze, spopadala sem se z depresijo, s težko hojo, utrujenostjo, z izzivi v starševstvu in partnerskem odnosu. Access barsi in vsa ostala Accessova orodja, telesni procesi, Simfonija možnosti in napredni seminar Temelji so mi pomagali pri lažji hoji, veliko boljšem počutju, manifestaciji in ponovnem zbližanju z možem. Access barse in Temelje bi priporočila, pomagajo, da drugače pogledaš na svet okoli sebe in v sebi in ta drugačen pogled lahko zelo spremeni vse tvoje življenje."
"Bila sem v duševni stiski in imela težave s partnerjem. Že po prvem Access bars tretmaju sem začutila neverjetno olajšanje in dobro počutje."Po več tretmajih se počutim mirno, sproščeno, dobila sem zavedanje katera pot je prava zame in kateri so moji stari vzorci."

Ocena počutja klientov, ki so preizkusili Reiki tehniko (prej in potem)

Čisto vsi anketiranci so označili, da so pod vplivom stresa, nekateri bolj, drugi manj, vendar niti ene osebe ni, ki se ne bi spopadala s stresom.Od 22 anketirancev, ki so ocenjevali Reiki tehniko, se jih kar 19 spopada s tesnobo in anksioznostjo, 14 pa z depresijo.Rezultati klientov, ki so preizkusili Reiki tehniko:STRES se je zmanjšal za 51%TESNOBA in ANKSIOZNOST sta se zmanjšali za 52%DEPRESIJA se je zmanjšala za 49%

"Imam artritis, zaradi katerega sem prejela nova zdravila, ob tem pa tudi hude stranske učinke le-teh, ki jih zato nisem želela več jemati. Stanje se je poslabšalo in nisem mogla prehoditi več kot 300 m. Reiki tečaj mi je pomagal takoj. Nič me ne boli, ne jemljem nobenih zdravil. Prehodila sem 9 km brez bolečin. Reiki si delam vsak dan."
"Reiki mi je pomagal takoj, zaradi njega operacija ušesa ni bila potrebna. Sedaj čutim večjo povezavo z življenjsko energijo."
"Imel sem hude panične napade, anksioznost, tesnobo in občutek, kot da sem izven telesa. Reiki mi je pomagal že po prvem tretmaju, večje spremembe pa sem začutil po tečaju po nekaj mesecih. Reiki me je zelo prizemljil, ozavestil sem svoje travme, pridobil samozavest in zaupanje vase. Reiki bi priporočal vsakomur."
"Imel sem bolečine v križu, išias, bil sem nervozen in v skrbeh. Po 2. stopnji reiki tečaja sem začutil, da se stvari spreminjajo. Imel sem manj bolečin, manj skrbi, bolj sem bil sproščen. Po 3. stopnji se mi je vse odprlo na vseh področjih (služba, kariera...) Tečaj bi priporočal, ker si lahko pomagaš sam."

Ocena počutja klientov, ki so preizkusili obe tehniki -
Access bars in Reiki (prej in potem)

Čisto vsi anketiranci so označili, da so pod vplivom stresa, nekateri bolj, drugi manj, vendar niti ene osebe ni, ki se ne bi spopadala s stresom.Od 12 anketirancev, ki so ocenjevali obe tehniki - Access bars in Reiki, se jih kar 11 spopada s tesnobo in anksioznostjo, 10 pa z depresijo.Rezultati klientov, ki so preizkusili obe tehniki skupaj:STRES se je zmanjšal za 49%TESNOBA in ANKSIOZNOST sta se zmanjšali za 62%DEPRESIJA se je zmanjšala za 53%

"Mnogo let se borim z OKM (obsesivno kompulzivno motnjo), v zadnjih letih sem imela hudo epizodo depresije in anksioznosti, sledila je čustvena, psihična in telesna izgorelost. Prejela sem 6 tretmajev Reikija in 6 tretmajev Access bars. Spremembe sem začutila že med tretmaji, po njih sem se vedno počutila veliko bolje. Sedaj se manj obremenjujem s stvarmi, ki so mi pred tem predstavljale ogromen stres, bolj jasno vidim situacije in pot pred seboj, počutim se mnogo bolj povezano s seboj, ločujem med lastnimi in tujimi energijami, počutim se bolj trdno, mirno, bolj zaupam vase in imam več energije. Počutim se bolj lahkotno, vse se mi zdi svetleje, bolj odprto, polno možnosti."
"Imela sem dolgoletne zdravstvene težave, se spopadala s stresom, imela izzive v odnosih. Pomagali so mi vsi tretmaji in tečaji (Reiki, Access bars, telesni procesi). Odprla so se mi vrata v čisto nov svet, postala sem drug človek, celotno življenje se mi je obrnilo na bolje. Ne le meni, tudi mojim bližnjim. Lažje obvladujem zdravstvene težave, saj imam prvo pomoč vedno v svojih rokah. Vsi tečaji so mi bili pri tebi zelo všeč, še posebej to, da ostanemo povezani tudi po koncu tečaja in da se lahko nate vedno obrnemo s karšnim koli vprašanjem. Hvala ti za to."
"Bila sem v obdobju pred večjimi življenjskimi odločitvami (razpad skoraj 20 letne partnerske veze). Vedela sem kaj moram spremeniti, a nisem imela poguma. Reiki mi je pomagal ponovno zagnati svojo življenjsko energijo. Po tečaju 1. stopnje se je proces začel in se po 3. stopnji tudi odvil do konca. Znanje reikija mi je omogočilo, da vse sprejemam bolj lahkotno in bolj prizemljeno."
"Imam diagnozo multiple skleroze in Reiki je postal del mojega jutranjega rituala vsak dan. Zdaj sem popolnoma zdrava in brez simptomov. Vsakdanje izvajanje reikija in meditacija mi omogoča, da vsak dan začnem mirno, veselo, lahkotno in sem za to neskončno hvaležna."
"Spopadala sem se z depresijo in bila brezvoljna. Oboje - Access bars in Reiki mi je zelo pomagalo (po tretmajih in tečajih). Spremembe opažam v svoji miselnosti, sem bolj hvaležna, imam več ljubezni do sebe, obsojanja do sebe so izginila, bolj pozitivno razmišljam. Oboje - Reiki in Access barse bi priporočila vsem, ki so obstali na neki točki v življenju. Če ne veš kako naprej, ti oboje lahko pomaga odpreti nove poti."
"Počutila sem se ujeto, omejeno, stvari se nikamor niso premikale. Oboje - Reiki in Access bars zame deluje. Po Access barsih sem začutila razliko že po nekaj dneh, premiki so bili ogromni, odpadle so mnoge omejitve, manj kompliciram v življenju in imam vedno več lahkotnosti. Po Reikiju sem takoj čutila neverjetno sprostitev in olajšanje. Mišice so lahkotnejše, imam bolj prazno glavo, manj negativnih misli, več lahkotnosti."
"Spopadala sem se s stresom in nespečnostjo. Reiki tečaj in Access bars delavnica so mi najbolj pomagali. Nespečnost je izginila, sem veliko bolj umirjena, imam več samozavesti in vere vase. Nase in na življenje gledam z drugačnimi očmi."

Rezultati ankete prikazujejo, da sta obe tehniki podobno učinkoviti, še posebno pri klientih, ki so prakticirali obe hkrati.

Ta rezultat ponazarja, da je večina anketirancev poleg tretmajev opravila tudi tečaje in delavnice omenjenih tehnik, kar je pripomoglo k bistveno boljšemu rezultatu in hitrejšim spremembam, kot če bi prejemali le tretmaje, saj so tehnike lahko vnesli v vsakodnevno prakso in si tako pogosteje pomagali sami.

 • 28,8% anketirancev je prejemalo le tretmaje
 • 71,2% anketirancev pa se je poleg tretmajev udeležilo tudi Access bars delavnice in/ali Reiki tečaja

Če želite izboljšati svoje počutje, dobrodošli na Access bars individualni tretma. V kolikor želite izboljšati kvaliteto celotnega življenja, pa toplo priporočam, da se udeležite Access bars delavnice, kjer se tehnike izvajanja naučite sami, poleg tega pa se spoznate s preprostimi a zelo učinkovitimi orodji, ki vam bodo močno koristila pri lažjem premagovanju vsakodnevnih izzivov.

Access bars individualni tretma

Access bars - paket 3 tretmajev

Access bars - paket 5 tretmajev

Access bars delavnica

Če se želite napolniti z energijo, dobrodošli na individualni Reiki tretma. Če želite, da ta energija postane del vas, pa priporočam, da se udeležite Reiki tečaja, saj Reiki ni le tehnika polaganja rok, temveč je to pot osebne rasti in način življenja, ki vas popelje v globlji stik s seboj in s svojim življenjskim namenom.

Reiki individualni tretma

Reiki tretma na daljavo

Reiki tečaji vseh stopenj

V izjavah so nekateri anketiranci omenjali tudi telesne procese Access Consciousnessa, ki so prav tako prispevali k njihovemu boljšemu počutju ter seanso Simfonije možnosti. Vse telesne procese in SOP seanso prav tako izvajam individualno, vodim pa tudi kratke delavnice posameznih telesnih procesov, ki se jih lahko udeležite.

Vse tretmaje, ki jih izvajam individualno si lahko ogledate na spletni strani pod zavihkom TRETMAJI. Za vse aktualne datume tečajev, delavnic in dogodkov, pa kliknite TUKAJ. 

Če vas glede česarkoli zanima več informacij ali imate kakršna koli vprašanja, vam nanje z veseljem odgovorim. Lahko mi pišete na: is.mejis@akinom ali pa me pokličete na: 041836739.

Dodatno pojasnilo:Rezultati te ankete prikazujejo izjave in ocene, ki so jih navedli anketiranci preko svojih lastnih izkušenj s tretmaji in tečaji. Vsak človek, vsako telo je drugačno, zato ti rezultati ne zagotavljajo, da vse navedeno velja za vse enako. Vsak človek se na tretma odziva drugače. Preko te ankete sem želela predstaviti realne ocene in izkušnje klientov, ki so jih doživeli preko različnih energijskih tehnik z namenom, da morda lahko koristijo še več ljudem. Moja želja je, da bi vsi ljudje vedeli, da obstajajo orodja in tehnike, ki jim lahko izboljšajo življenje in da ljudje, ki se spopadajo s podobnimi izzivi vedo, da obstajajo rešitve, s pomočjo katerih je mogoče spremeniti marsikaj. Vsak človek pa naj sam zase presodi ali je to nekaj kar začuti, da bi mu lahko bilo v doprinos.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x