Mnenja udeležencev

★★★★★
Monika je super punca s prekrasno energijo. Njene vodene meditacije so naravnost fantastične.
- Mikka

★★★★★
Monika je tako fajn, da bom še naprej z veseljem prihajala na njene meditacije in ure za jogo smeha. Vedno odlično pripravljena in z dobro energijo. Hvala!
- Zdenka

★★★★★
Obiskujem meditacije, ki jih Monika vedno odlično pripravi in vodi. K boljši izkušnji pripomoreta tudi njen čudovit glas in umirjen nastop.
- Tomaž

★★★★★
Pri Moniki sem bila na meditaciji. Izkušnjo zelo težko opišem samo z besedami. Gre za čudovito doživetje sproščenosti in popotovanje do globine samega sebe. Izvrstno in magično, prav tako kot Monika. Je čudovita in srčna oseba, kar takoj občutiš, ko si v njeni bližini.
- Aleksandra

★★★★★
Meditacije pri Moniki so vedno nekaj posebnega. Njen glas te nežno odpelje in če se mu prepustiš in se res lahko sprostiš, potem tudi popolni začetniki (kot sem jaz) lahko doživijo pravo meditacijo. Meditiram doma sama, meditiram ob posnetkih, bila sem na vodenih meditacijah in edino pri Moniki mi je čisto vedno super. Hvala Monika!
- Polona

★★★★★
Meditacijo sem prvič občutila v vsem svojem bistvu. Zdaj resnično vem, kaj to je. Občutek, da je vsak od nas pomemben del univerzuma. Monika, hvala, da si nas popeljala in nam pokazala, kako je vse preprosto. Počutim se lahkotno in obraz mi krasi nasmešek 🙂 Z veseljem se udeležim meditacij v tvojem 'domačem' studiu.
- Mateja P.

★★★★★
V življenju sem počela že mnogo stvari. Najraje sem se ukvarjala s športom. Moja poškodba pa me je pripeljala do naše drage Monike. Sedaj že eno leto hodim k njej na jogo smeha, kasneje pa sem začela obiskovati tudi njene meditacije. Ponavadi med meditacijo zaspim, ker sem očitno preutrujena. Tokrat nisem. Za današnji obisk meditacije pri Moniki sem metala kovanec-to vedno storim ko se ne morem odločiti med dvema opcijama. Stran kovanca mi je pokazala naj se meditacije udeležim. In kovanec je pokazal prav, bilo je enkratno. Bilo nas je 8 duš predanih meditaciji pod taktirko naše enkratne Monike, ki nas uspešno vodi na naši duhovni rasti. Imela sem občutek, da se poznamo že dolgo časa, čeprav sem štiri videla prvič, a njihova energija mi je bila poznana. Zdelo se mi je, da vsi dihamo kot eno in pri vizualizaciji sem čutila podporo drugih v skupini. Po meditaciji smo se dolgo pogovarjali, vsi smo čutili potrebo, da se izrazimo tudi besedno, ne samo skozi energijo. Bilo je res super, saj pridobiš znanja, o katerih se ti mogoče niti ne sanja in odstiraš vedno nove in nove tančice samega sebe. Pri jogi smeha se smejemo na ves glas, na meditaciji pa navznoter. Priporočam obe izkušnji, ker vem, da veliko pridobiš, če se odpiraš navzven ali navznoter.
- Tanja

★★★★★
Meditacija mi je odkrila moj globok strah in mi dala odlične napotke, kako splezati iz okvira svojih omejitev.
- A.

★★★★★
Prišla sem čisto brez pričakovanj in odšla polna novih prijetnih občutkov. Ko v takih trenutkih spoznaš, da nisi sam in da so poleg tebe ljudje z enakimi izkušnjami in enakimi boji. Hvala za to doživetje.
- Tina

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi  opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x