Biomimetična mimikrija in povečanje zmožnosti in delovanja možgan – delavnica telesnega procesa

Biomimetična mimikrija in povečanje zmožnosti in delovanja možgan

 

biomimetična mimikrija delavnica telesnega procesaBiomimetika je tisto, kar zaklepamo v svoje telo takrat, ko poskušamo posnemati ali razumeti druge. Je naravna sposobnost telesa, da bi se prilagodil ostalemu svetu. Posnemamo poti in stališča drugih v želji razumeti jih z razumskega ali energetskega stališča in takrat, ko želimo doseči uspeh oziroma pozornost v realnosti drugih ljudi. Posnemamo lahko njihovo mimiko, način govora, oblačenja, način razmišljanja, celo njihovo življenjsko pot.

Biomimetrika je način, kako poskušamo sebe umestiti v prostor drugega.
Pogosto se nam to dogaja v partnerskih odnosih, ko se skušamo uskladiti s svojim partnerjem in razumeti njegove poglede, da bi se z njim bolj ujemali. To počnemo tudi s svojimi starši v otroštvu.

biomimetična mimikrija – delavnica telesnega procesa

Naše telo ima sposobnosti posnemanja bolečin, vzorcev in pogledov drugih ljudi z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. Mimikrija je znana v naravi, ko živali spreminjajo barvo in obliko z namenom, da postanejo nevidne plenilcem. Enako sposobnost ima naše telo. Posnemamo bolečine, vzorce, poglede drugih ljudi, navade, načine gibanja, držo telesa…z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. V življenju ves čas nekoga posnemamo: svoje starše, sorodnike, vrstnike, zvezdnike, prijatelje, učitelje, partnerje, sodelavce…

Vseskozi se prilagajamo svetu in smo s tem vedno bolj podobni ljudem okrog nas. Namesto, da bi živeli sebe, začnemo delovati podobno kot ljudje, s katerimi smo bili v stiku. Enako se zgodi takrat, ko se upiramo podobnosti z drugimi (npr.: ”Nikoli ne želim biti takšen kot je moja mama/oče/…”), takrat te podobnosti še bolj zaklenemo v svoje telo.

 

Ta telesni proces spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir. Z njim brišemo projeciranje preteklih omejitev, posnemanje okolice, skratka vse tisto, kar ni naše, da lahko začnemo kreirati nove možnosti za prihodnost na vseh življenjskih področjih. To nam omogoči več sebe, več svobode in več lahkotnosti.

 

​Izvaja se s polaganjem rok po telesu skozi oblačila.

Po tem procesu, se naredi še nekaj minutni proces za povečanje 90% zmožnosti in delovanja možgan.

 

Si želite zasijati v svoji edinstvenosti?

 

Vabljeni na delavnico, kjer se boste naučili izvajati kar 2 telesna procesa (BMM in povečanje 90% zmožnosti in delovanja možgan), ki ju lahko kasneje izvajate sebi in drugim. Telesna procesa boste enkrat podarili in enkrat prejeli.

Po delavnici prejmete certifikat o opravljeni delavnici in lahko proces nato izvajate tudi strankam, če želite.

Trajanje: 3,5 ure

Cena: 100 €

(Otroci do 16. leta: Brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži. Najstniki stari 16 ali 17 let plačajo polovično ceno.)

Lokacija: Vojkova c. 63, Ljubljana.

Prijave:  Za prijavo na delavnico klikni tukaj

(Če na povezavi ni objavljenih aktualnih datumov, mi pošljite svoje zanimanje za delavnico na e-mail: is.mejis@akinom in obvestila vas bom o naslednjem datumu delavnice).

 

Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

Te privlači svet energij?
Si želiš globljega stika s seboj?
Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
Te zanima, kako lahko to dosežeš?

Naroči se na e-novičke
in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
x