Mnenja udeležencev

★★★★★
Joga smeha je resnično zelo sproščujoča. Od Monike domov greš čisto nasmejan.
- Mateja

★★★★★
Monika, tvoja joga smeha je tako fajn, ker je vse res fajn! Smejimo se že, ko pridemo tja in ves čas... Na vsako uro se res dobro pripraviš. Vedno nas pričakaš radostna, igriva in zabavna, s polno energije in pozitivne naravnanosti! Mislim, da bi se morali več smejati in na sploh življenje živeti tako, da se mu predamo. Preveč jemljemo vse resno! Smeh je pol zdravja in moral bi biti prisoten v bolnicah, šolah, na delovnih mestih...
- Suzana

★★★★★
Z vadbo Joge smeha sem se srečala prvič, zato nisem vedela kaj točno pričakovati. Moniki je z vajami uspelo v meni prebuditi otroško razposajenost, brezskrbnost in sproščenost. Sledilo je veliko smeha. Počutila sem se odlično, predvsem pa srečno. Ko enkrat vidiš, kako se je res potrebno počutiti, želiš to negovati. Zato Monika, se vidimo kmalu! 🙂
- Lea Huič

★★★★★
Prišla sem na jogo smeha in mislila, da se ne bom mogla sprostiti. Z dobro družbo in iskrivo vaditeljico mi je sprostitev uspela brez kakršnihkoli zadržkov. Na jogo smeha sem prišla zelo utrujena in v "črni luknjici". Takoj po jogi smeha, se je moja vibracija dvignila zelo visoko. Jogo smeha priporočam vsem tistim, ki se že dolgo niso smejali in vsem tistim, ki želijo dvigniti svojo vibracijo.
- Tanja Zgonc

★★★★★
Joga smeha je zanimiva kombinacija telesnih vaj, dihanja in smeha. Čeprav je le-ta sprva prisiljen, v družbi ljudi postane pristen, nenarejen. Na vadbo sem prišla utrujena od celodnevnih opravkov in skrbi, vendar sem na svoje veliko presenečenje kmalu začutila, kako kisik preplavlja vsako celico, potuje po celem telesu in pride celo do možganov, zato bi občutke najlažje opisala kot prenovo, prerojenje. Monika sama je zelo pozitivna in topla oseba, ki ima velik dar spodbujanja drugih. Prednost joge smeha vidim tudi v tem, da se zaradi skupinskega dela počutiš sprejetega, obenem pa sam razviješ toleranco do soljudi. Dodaten benefit je še to, da se ob preprostih vajah naučiš, kako se smejati neprijetnim gospodinjskim opravilom ali celo temu, da si brez denarja. Skratka na življenje začneš gledati z bolj lahkotne plati, zato vadbo priporočam čisto vsem.
- Barbara Pintar

★★★★★
Joga smeha ni samo ena ura telovadbe in smejanja! Je vadba pri kateri se pretakajo neverjetne energije, ki napolnijo tvoje telo in duha. Ne predstavljam si nobene druge osebe, ki bi s tako lahkoto povezala sobo polno neznancev in iz nas potegnila najbolj pristen smeh, ki se skriva v nas. Z vsako vajo si bolj sproščen iz z vsakim srečanjem bolj voljan pokati od smeha! Hvala ti Moni, za tvojo brezmejno energijo in najbolj nalezljiv smeh, ki je kot verižna reakcija! 🙂
- Katarina Bračun

★★★★★
Voditeljica Monika je pravi sonček - hvala Monika. Uživala sem vsako sekundo vadbe in seveda bom še prišla. Všeč so mi bile vse vaje, najbolj pa na koncu, ko smo se samo smejali-smeh se je kar nadaljeval in ko si že mislil, da ga bo konec, ga je nekdo izmed nas zopet sprožil. Še bi se rada smejala, zato bom še prišla in tako vadbo vsem priporočam. Vsak od nas je lahko sonček, če se veliko smeje. 🙂
- Tanja Pevec

★★★★★
Na jogi smeha mi je bilo čudovito, predvsem zaradi dveh stvari: voditeljice Monike ter sprejetosti v skupino. Všeč mi je, da so me ostali udeleženci lepo sprejeli in tako sem se počutila kot del skupine in se lahko popolnoma sprostila, prepustila. Vse čestitke pa predvsem voditeljici Moniki, ki nas je s svojo navdušenostjo in igrivostjo znala spodbuditi k smejanju in brezskrbnosti ter nas povezala v skupino. Komaj čakam, da bomo vse ženske tako nasmejane in pozitivne kot ona.
- Urška Bregar

★★★★★
Monika je čudovita oseba, ki zna vedno pričarati nasmeh na obraz. Njena pozitivna energija je nalezljiva, vodenje vadbe joge smeha pa opravi sproščeno in srčno - kot bi bila poslana, da iz nas privabi najboljši jaz. Ob koncu vadbe sem se počutila sproščeno, srečna, polna energije. Sedaj sem prepričana, da vadba pozitivno vpliva na počutje in vsakdanje odnose. Dokler ne poizkusiš, ne veš!
- Martina Prestor

★★★★★
Joga smeha je že sama po sebi carska, še bolj pa je carska, če jo vodi nekdo, ki v tem uživa in to Monika zagotovo je! 🙂
- Neža Špenko

★★★★★
Odkar hodim na jogo smeha, se mi je začelo življenje zelo hitro spreminjati. Našla sem nazaj svoj notranji smehljaj, ki je bil tako močan v ranem otroštvu, a je tekom življenja počasi izhlapeval iz mene. Pozitivna naravnanost in odkrit nasmeh mi na vseh področjih pomagata odpirati vrata, krepiti odnose, reševati izzive. Res se počutim dobro! Zame je vsak nov dan Vau, saj odkar imam bolj rada sebe in sem se začela spreminjati navznoter, se moje življenje spreminja tudi navzven. Vse je, kot mora biti. 🙂 Hvaležna sem, da sva se srečali.
- Vanja

★★★★★
Joga smeha je posebna vadba, pri kateri se vzpostavi močna pozitivna energija, ki se jo hitro nalezeš. Zelo je primerna za sončke, kot sem sama, ki zaradi vsakdanjih skrbi malo pozabimo na smeh, ki je bil včasih del našega vsakdana. Sploh je zabavno, ko je na vadbi prisotna tudi moška energija, kot se je zgodilo na zadnji vadbi. Ko se povsem sprostiš, je super fino fajn. 🙂
- Danijela

★★★★★
Doživetje, ki sem ga prejela na jogi smeha mi je neprecenljivo. Toliko smeha, toliko dobre in pozitivne energije na kupu! Vau, božansko! Ne vem, če sem se v življenju že toliko časa tako močno in iz srca nasmejala. Všeč mi je bila tudi skupina, res krasni ljudje in neverjetno kako hitro lahko smeh zbliža ljudi, ki smo si bili še pred petimi minutami neznanci. Monika pa brez besed zlata, pozitivna, odlična motivatorka in fenomenalen smeh imaš. 🙂 Res se čuti, da uživaš življenje s polno žlico! Krasno! Definitivno se pridružujem tvoji skupini, saj bi se še rada smejala kot nora. hahaahaa.
- Maja

★★★★★
Po začetnem skepticizmu, da so tovrstne vadbe samo za punce, sem se kljub vsemu udeležil joge smeha. In se zelo navdušil. Tekom vadbe so se pojavili določeni pozitivni občutki, ki jih nisem dotlej še nikoli občutil. Na momente sem se spraševal, ali je to sploh mogoče. Skoraj neverjetno se mi je zdelo, kako globoko se naše telo sprosti, če mu le damo priložnost. Smeh pa me spremlja še več dni po vadbi in že spomin na vadbo me zelo sprosti in prikrade nasmeh na ustnice. Zelo priporočam.
- Tomaž Stritar

★★★★★
Joga smeha je zame pravo razodetje! Tako kot marsikatere druge "smejke" iz skupine, sem tudi jaz že pred časom ugotovila, da se sploh ne smejim več toliko, kot sem se včasih. Oziroma sem se čisto nehala. Ali pa je bil smeh čisto kratek, da, včasih tudi prisiljen, ne pa, nasprotno, tisti pravi, pristni, ki prihaja iz globin naše duše. Joga smeha pa te nauči prav slednjega: smejanja iz svojega najglobjega bistva, od tam, kjer se v vsakem od nas skrivajo radost, zadovoljstvo in sreča. Tudi če zdaj vmes med tednom, med eno in drugo vadbo, pride na pot kaj manj prijetnega, se hitro spomnim na kakšno luštno smejalno dogodivščino z joge smeha in življenje v trenutku postane svetlejše. In tisti radostni smeh se končno vendarle vrača v moje življenje. Naj ga bo odslej čim več v njem!
- Vesna Sivec Poljanšek

★★★★★
Smeh je bil prisoten v velikem delu mojega življenja, Ker so ga skrbi zasenčile, sem ga šla poiskati k Moniki. Joga smeha v meni vedno znova prebudi veselega, razigranega in srečnega notranjega otroka. Moniki sem hvaležna za nesebično deljenje svojega znanja ne samo o smehu, ampak tudi za raznovrstne in prečudovite meditacije, ki nas vodijo do notranje luči in ravnovesja. Pri Moniki je vedno lepo. 🙂
- Nada Golob

★★★★★
Na delavnici sem izjemno uživala. Meditacija me je notranje obudila, okrepila, smejalna joga pa tako sprostila, kot se že dolgo nisem. Res sem hvaležna za to izkušnjo. Ker sem imela res stresen december, sem se meditacije večkrat poslužila, kar me je zelo umirilo, sprostilo. Z otroki smo se tudi malo pohecali z vajami joge smeha, kar je bilo res super. Še enkrat hvala lepa.
- Petra (Udeleženka delavnice Zdravilna moč smehljaja in 6 zdravilnih zvokov)

★★★★★
Prišla sem nekoliko žalostna, pri vas pa sem se lepo sprostila in tudi dodobra nasmejala. Bilo je zelo lepo in hvala za čudovit večer. Zelo mi je všeč notranji smehljaj in vaje zdravilnih zvokov, ki jih s pridom že ponavljam.
- Mira (Udeleženka delavnice Zdravilna moč smehljaja in 6 zdravilnih zvokov)

★★★★★
Že nekaj časa sem čakala na to delavnico in sem zelo vesela ter hvaležna za novo - smejalno izkušnjo. Prišla sem z glavobolom, odšla pa umirjena, sproščena in polna energije. Res velja rek: "Smeh je pol zdravja." Toplo priporočam 🙂
- Dajana (Udeleženka delavnice Zdravilna moč smehljaja in 6 zdravilnih zvokov)

★★★★★
Najbolje mi je to, ker si lahko vzamemo nekaj časa zase in se poskušamo sprostiti! Da gredo vsi grozni občutki in težka čustva vsaj malo iz nas! In jaz verjamem, da je to učinkovito. Obstajajo številne metode in tehnike s katerimi lahko brez farmacije živiš zdravo in dolgo! Tako kot je joga smeha. Začudena sem bila glede 'prisiljenega' smeha, ampak kot sem opazovala svoje telo, je dejansko 'prisiljen' smeh učinkoval. Skratka, joga smeha je na prvi pogled malce nenavadna, a učinkovita tehnika za sproščanje in vlivanje pozitivnih čustev v svoje telo! Všeč mi je, da imamo v Sloveniji ljudi, ki se s tem ukvarjajo in to širijo naprej med ljudi. Bodi še naprej tako ustvarjalna in še naprej tako pozitivno sij! Bilo mi je zabavno in lepo ter me sprostilo od vsega tedenskega napora.
- Andreja

★★★★★
Po delavnici se zelo dobro počutim. In ja, res je, smeh deluje na znižanje sladkorja v krvi. Cel vikend že zasledujem idealne vrednosti v krvi (od 4,08 do 5,20) kjub temu, da sem prepolovila število tablet. Učinek je tudi na krvnem tlaku, pa tudi ščitnica me manj tišči in vrat je bolj gibek, da o večjem veselju, ki ga spet občutim, ne izgubljam besed. Najbrž tudi zato, ker delam vaje šestih zdravilnih zvokov, ki si me jih naučila. Hvala za vse in gotovo se še vidimo!
- Smiljana (Udeleženka delavnice Zdravilna moč smehljaja in 6 zdravilnih zvokov)

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x