Novo!
Paket
access bars paket 3 tretmajev
Paket
access facelift

Access Consciousness tretmaji

Med različnimi Access Consciousness tretmaji, izberite tistega, ki vam bo v tem trenutku v največji doprinos.

Izbirate lahko med naslednjimi Access Consciousness tretmaji:

Opisi vseh tretmajev:

  • Access bars tretma

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi raztapljamo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa in si dovolimo začeti prejemati več na vseh področjih življenja.

  • Access Facelift tretma

Access Facelift je izjemen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje.

  • Korekcija vida

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja z dotikom na očeh in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo. Vpliva na zdravje oči in povečuje življenjsko jasnost.

  • MTVSS

MTVSS je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja s polaganjem rok na različna mesta po celem telesu skozi oblačila. Izboljšuje imunski sistem, regenerira telo, obnavlja organe, lajša fizične napore.

  • Biomimetična mimikrija

Ta telesni proces spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir.

  • Posebni tretma Sijem

Tretma ‘Sijem’ je kombinacija različnih energijskih tehnik in telesnih procesov. Kombinacija Reikija in ostalih Accessovih telesnih procesov ustvari tretma, ki je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje.

  • Simfonija možnosti (SOP seansa)

Seansa odstranjuje omejitve v vašem energijskem polju in vam omogoči lahkotnejši dostop do tistega, kar je v življenju resnično za vas in kar si izbirate.

 

 

Monika Radič
Monika Radič

Sem pozitivna, nasmejana vodnarka in svoje poslanstvo sem našla v osvetljevanju življenja sebi in drugim. Moja velika ljubezen je svet, ki je fizičnim očem neviden. Verjamem, da v življenju ni naključij in da ima resnično vse kar se nam zgodi, nek namen. Več …

Sledi mi
0
Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

Te privlači svet energij?
Si želiš globljega stika s seboj?
Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
Te zanima, kako lahko to dosežeš?

Naroči se na e-novičke
in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
x