Paket
access bars paket 3 tretmajev
Paket
access facelift
2 v 1
access facelift + korekcija vida

Access Consciousness tretmaji

Med različnimi Access Consciousness tretmaji, izberite tistega, ki vam bo v tem trenutku v največji doprinos.

Izbirate lahko med naslednjimi Access Consciousness tretmaji:

Opisi vseh tretmajev:

  • Access bars tretma

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi raztapljamo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa in si dovolimo začeti prejemati več na vseh področjih življenja.

  • Access Facelift tretma

Access Facelift je izjemen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje.

  • Korekcija vida

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja z dotikom na očeh in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo. Vpliva na zdravje oči in povečuje življenjsko jasnost.

  • MTVSS

MTVSS je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja s polaganjem rok na različna mesta po celem telesu skozi oblačila. Izboljšuje imunski sistem, regenerira telo, obnavlja organe, lajša fizične napore.

  • Biomimetična mimikrija

Ta telesni proces spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir.

  • Posebni tretma Sijem

Tretma ‘Sijem’ je kombinacija različnih energijskih tehnik in telesnih procesov. Kombinacija Reikija in ostalih Accessovih telesnih procesov ustvari tretma, ki je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje.

  • Access Facelift + Korekcija vida

Access Facelift + Korekcija vida je odlična kombinacija dveh Accessovih telesnih procesov. Access Facelift poskrbi za obnovo molekul v celotnem telesu, korekcija vida pa se ob Faceliftu izvaja energijsko in z dodatnimi prijemi na očeh.

 

×
0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x