Access Bars – mnenja strank

★★★★★
Odločitev priti k Moniki je bila ena najboljših odločitev, s svojimi čarobnimi rokicami in besedami mi je življenje začenjalo dobivati drugačen pomen in dimenzijo, stvari ki so se mi zdele pred tem nemogoče so začenjale postajati mogoče. Sama niti nisem vedela kaj želim ko sem bila prvič pri Moniki, Monika pa mi je z access barsi to pokazala, vsaka terapija je bila večje uvidenje v življenje, počutila sem se zelo sproščeno in tudi odplavala v svet ki si ga želim. Prav tako sem na stvari začela gledati z drugačnih vidikov. Po vsaki terapiji sem bila bolj navdušena in brez besed. Glede na vse kar se mi dogaja se samo še vprašam kako je lahko še boljše. Monika hvala, ker si ❤️
- Maja V.

★★★★★
Zečele so se mi menopavzalne težave, nespečnost, razbijanje srca, nihanje pritiska, napadi panike. To so bili telesni simptomi, psihično pa kot, da sta telo in psiha nehala sodelovati. Že po prvi terapiji pri Moniki sem začutila olajšanje, najbolj opazno je bilo več življenjske energije, po še nekaj terapijah pa so napadi panike izginili, vse ostalo se je izboljšalo. Zdaj sem res bolje, veliko se ukvarjam s seboj, meditiram...občasno še pridejo dnevi, ko se slabše počutim, pa si rečem, tudi to bo minilo. Hvala, Monika.
- Majda

★★★★★
Več kot pet let sem se soočala s psihičnimi in čustvenimi težavami, ki so povzročale mojo neučinkovitost na skoraj vseh področjih mojega življenja. Po epizodi izgorelosti, ki sem jo doživela tudi zaradi svojega perfekcionizma, se kljub zdravljenju nisem mogla postaviti na noge. Vrtela sem se v začaranem krogu, bila sem brez volje, lotevala se me je tesnoba. Ko sem svojo stisko zaupala tebi, Monika, si takoj vedela, kako mi pomagati. Že po reiki terapiji, ki je bila izvedena na daljavo, sem opazila razliko, meditacije so moje počutje in psihično stanje dobro izboljšale. Po opravljenih terapijah Access bars pa se je moje življenje bistveno izboljšalo. Zame je bilo in je še vedno zelo pomembno, da imam urejen dom in okolico hiše. Za to sem se zadolžila sama, ker mi to veliko pomeni. Po terapijah spet pri delu uživam in steče spontano (mimogrede opravim bistveno več, kot preje). Ne obremenjujem se, če mi ne uspe narediti splaniranega, preje je bil to zame dodaten poraz, ki mi je jemal še tisto malo volje in energije, ki sem jo imela. Zdaj se mi ne zdi grešno delo preložiti tudi na naslednji dan. Bistveno bolj zaupam vase, nisem več občutljiva na tiste male konflikte, do katerih včasih pride tudi v naši družini. To zdaj jemljem kot nekaj povsem normalnega, preje sem bila zaradi tega velikokrat zelo nesrečna. Tudi glas upam povzdigniti, če mi kaj ne paše, preje sem se bala konfliktov in sem se umikala, samo da je bil pri hiši mir. Tudi s sorodniki lažje shajam, ker sem opravila z zamerami in pričakovanji, da bodo do mene gojili tak odnos, kot sem ga jaz gojila do njih. V glavnem: moje življenje je zdaj drugačno in boljše. Spet imam cilje, pogum in vero, da bom cilje dosegla. Ni me več strah, na tesnobo sem že pozabila…. Moje življenje je postalo lepo in lahkotno. Zmorem več samodiscipline, vzamem si čas zase. Če se mi kak dan ne da nič, se zavestno pocrkljam… Pomagajo mi tudi Accessova vprašanja. Monika, iskrena hvala.
- Milena

★★★★★
Ne spomnim se več točno, kdaj in kje sem spoznala Moniko, vendar pa je name takoj naredila dober vtis. Monika je oseba, ki zna v človeku prebuditi in spodbuditi njegove kvalitete. Je pravo sonce in nežna kot princeska, a po svoji notranjosti prava borka. To je tisto, kar občudujem pri njej - da sledi svojemu srcu, saj to, kar deli med nas, počne res s srcem. Pri njej sem bila sprva nekajkrat na meditaciji, kar je bila vedno super izkušnja. Še boljša izkušnja pa so bili Access Barsi. Prepričana sem, da se je prav takrat zgodil premik v mojem življenju - prepričana sem, da je ravno nekaj obiskov pri Moniki in ponavljanje mantre “Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno,” v moje življenje končno pripeljalo krasnega partnerja in mojega najboljšega prijatelja, s katerim sva skupaj že skoraj dve leti. Srčno priporočam meditacijo, še posebej pa Access barse, pri Moniki! Meni je zelo pomagala. Hvala, Monika, srček si.
- Maja Račič

★★★★★
Monika rada bi se ti zahvalila za vso pomoč. Za znanje, razumevanje in tvojo pozitivno energijo. Z Access barsi sva začeli potem pa nadaljevali z reikijem in odprla si mi pot za napredovanje. Več samozavesti, boljšega počutja, izboljšano finančno stanje in najbolj pomembno - več zavedanja, da lahko drugače živimo.
- Julija Novak

★★★★★
Moniko sem obiskala v obdobju kar precej velike osebne krize. Soočala sem se z izgubo zaposlitve in na splošno nisem zmogla videti pozitivnega. Kljub svoji skeptičnosti, sem se po priporočilu obrnila na Moniko in se oglasila na Access bars tretmaju. Že naslednji dan sem imela razgovor za službo in jo dobila! In ne le to, čez dva dni sem bila povabljena na še en razgovor in dobila tudi drugo službo, tako da sem lahko izbirala sama. Še vedno ne vem točno čemu to pripisati, vsekakor pa vem, da ni bilo naključje in da je nekako imela Monika prste vmes (oziroma na moji glavi). 🙂
- Maja J.

★★★★★
Moja osebna izkušnja z Access barsi je bila presenetljivo izjemna. Če se vrnem v čas pred obiskom tretmaja, sem bil oseba, ki je skoraj že izgubila svoj življenjski kompas. Polno osebnega nezadovoljstva v službi ali doma, občutek praznine, podobno kot, da ne obstajaš na tem svetu. Človek pod vplivom vsakodnevnega stresa, ki se nikjer in nikakor ne more sprostiti, čeprav navzven kaže, da je vse v najlepšem redu. Vsi ti problemi so trajali že predolgo, dokler si nisem sam pri sebi priznal, da potrebujem pomoč. In prav to me je preko moje sestrične pripeljalo do te pozitivne in zelo nasmejane osebe z imenom Monika, ki s svojo magično energijo želi drugim ljudem pomagati in jih spraviti na svojo pravo življenjsko pot. Moram povedati, da me je že po prvem obisku bars tretmaja obletela pozitivna energija. Občutek zadovoljstva in sreče, da sem se po dolgem času spet lahko pristno nasmejal. Kmalu zatem sem ugotovil, da me drugi ljudje opazijo, torej obstajam. Bil sem presenečen, kaj se zdaj dogaja z mano, v sebi sem čutil nekakšno spremembo. Prejel sem še dva bars tretmaja, bilo je vedno boljše in pomagalo mi je. Postopoma so se začele kazati spremembe v mojem življenju, kot na primer več jasnosti, vizije in zavedanja, manj stresa – posledično manj zbolevanja, več osebnega zadovoljstva in boljši odnosi z ljudmi. Enostavno sem začel spet živeti življenje z veliko žlico, kot da bi se vrnil nazaj v otroštvo. Tako sem jaz doživel svojo izkušnjo in lahko sem hvaležen Moniki, ki odlično opravlja svoje poslanstvo, da ponovno tudi jaz sijem.
- Tadej

★★★★★
Draga Monika, tvoja Access Bars terapija mi je spremenila življenje. Nikoli do sedaj nisem občutila takšnega miru v sebi kot po tvojih terapijah. Popolnoma sem se umirila, včasih sem hitela do onemoglosti, sedaj ne hitim več, moje življenje se odvija mirno in sproščeno. Pred terapijo sem imela prepričanje, da sem odgovorna za vse in vsakega človeka, ki je prišel v moje življenje. Večno sem se trudila, da bi bili vsi okoli mene srečni in zadovoljni, vsem sem skušala pomagati, sama sem pa pregorevala. Sedaj verjamem, da je moje življenje lahko drugačno, lahkotno, radostno in veličastno, kot praviš ti. To se izraža vsakodnevno. Ponavljam mantro, ne samo zjutraj in zvečer, mantram kar vsak trenutek, ko imam čas. Skratka grem naprej, veselim se vsega lepega. Hvaležna sem, da sem te spoznala. Želim ti veliko uspehov pri tvojem delu. Velik objem.
- Tanja

★★★★★
Krasna si, vrhunske rezultate sem dosegla pod tvojim okriljem, prijetna in nepozabna izkušnja. Preprosto carsko.
- Mihaela Rupnik

★★★★★
Monika Access bars tretmaje resnično dela s srcem in dušo. Barsi pri Moniki so bili zame ena nepozabna in enostavna izkušnja. Hvaležna sem za to izkušnjo in tretmaje izpod zlatih rok Monike.
- Nataša Guskova

★★★★★
Monika je prav ena posebna dekl’ca. Spoznala sem jo “po nesreči” preko prijatelja, vendar se mi je kasneje še bolj potrdilo, da se nič ne zgodi po nesreči. Zaradi njenega pristopa do življenja in njenega nalezljivega smeha, sem se odločila še pri njej preizkusiti tretma Acces Bars. Ne le, da sem se počutila izjemno, všeč mi je bilo tudi, da sem po tretmaju dobila povratno informacijo glede tega, kaj je ona začutila, podala pa mi je tudi nekaj nasvetov. Zelo topla izkušnja. No, sedaj pa spremembam naproti... 🙂
- Nina

★★★★★
Preživljam poletje, ki si ga bom vsekakor zapomnila zaradi svoje bolezni in bolezni ljudi okoli mene. Vsakodnevno spremljanje stanj, na katere nimaš vpliva, je mukotrpno. Pomagal bi, pa ne moreš in to močno vpliva nate. Barsi mislim, da mi pomagajo, da vsaj nekoliko vzdržujem distanco do tega. Opazila sem tudi, da so mi v zadnjih dneh začele na pot prihajati najrazličnejše informacije, s pomočjo katerih si skušam pomagati pri izboljševanju svojega zdravstvenega stanja. Seanse barsov so bile nekaj izjemnega. Vsakič je bilo drugače. Na plano so prihajali najrazličnejši dogodki celega življenja. Pogled na le- te je sedaj drugačen, bolj lahkoten. Vsekakor bom na barse k Moniki še prišla, saj mislim, da je vse lahko še boljše!
- Zdenka

★★★★★
Ko sem pri Moniki bila na zadnji Access Bars terapiji, sva delali tudi na čiščenju nepotrebnih vezi. Takoj po tem sem se počutila sproščeno in bolj lahkotno. Kar naenkrat sem videla stvari z distanco, čeprav fokusirano, smejali sva se. Naslednji dan, se mi je telefon prenehal odzivati na moj prstni odtis, s katerim sem ga odklepala. Nato se je kaskadno začelo rušiti vse v tem aparatu, ki je bil moj kanal, s katerim sem preživela veliko časa. Naenkrat sem ostala sama. Ne samo brez telefona. Tudi brez vseh kontaktov, mejlov, interneta, chatov, fotografij, dokumentov, med katerimi je bilo tudi kakšnih 200 pesmi, ki sem jih napisala v preteklem obdobju. Sprva panika, nato osamljenost in izgubljenost. Čez kakšen dan vedno večja svoboda. In naenkrat veliko časa zase in za otroka ter partnerja, za najpomembnejše v življenju. In čas za visenje v mreži kar tako. Spet sem opazila žvrgoleče ptičke, ki se nihajo na bambusih pred mano. In uživala v tukaj in zdaj. To sem v bistvu želela. Tiste vezi, tiste pesmi, tisti dokumenti, ki so pomembni, so počasi našli pot nazaj k meni. Tisti, ki trenutno očitno niso, je prav, da so ostali nekje drugje. Vse je v redu. Lahko bi rekli, tehnika pač. Lahko pa tudi, vse je povezano. Lahkotno in hvaležno grem naprej. Hvala, Monika.
- Vanja

★★★★★
Barsi pri Moniki so bili zame ena res super izkušnja. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila. Ves zunanji svet je izginil/postal nepomemben in možgani so prešli v theta stanje. Monika ima res magične roke. Pomagala mi je prekiniti zelo izčrpujočo energetsko vez, od tretmaja naprej pa mi življenje kar ne pusti zaiti z moje poti. Odločitve, ki jih sprejemam niso najlažje na prvi pogled, ampak toliko bolj v skladu z mojo dušo. Vse vidim malo bolj jasno. Nikoli si nisem predstavljala da bo tako deloval že en tretma, tako da se definitivno vrnem po še!
- Nataša

★★★★★
Monika Acces bars tretmaje resnično dela s srcem. Njena želja pomagati strankam je res izjemna. Hvala za to izkušnjo.
- Lia Janželj

★★★★★
Monika me je s svojim pripovedovanjem o uspešnosti tehnike Access Bars in svojim zgledom tako navdušila, da sem se ob dogodku, ki me je pretresel, takoj odločila poiskati njeno podporo. Po terapiji sem takoj čutila kot bi se mi dvignilo sto ton teže iz prsnega koša. Zelo sem hvaležna Moniki za njen nežen pristop, razumevanje in učinkovito pomoč. Definitivno še pridem. Hvala Monika!
- Nastja

★★★★★
Energija je švigala dvosmerno - v obe smeri, kot praviš ti, bilo je ekspanzično. In kot bom dodal še jaz - Barski delujejo definitivno in bolj kot se prepustiš, bolj se te dotakne božanskost, ki je v nas samih.
- Marko Potočnik

★★★★★
Kako naj opišem izkušnjo, ki sem jo doživela danes z Access Barsi? Nekaj tako preprostega, ampak tako močnega, da je težko dojeti kaj se dogaja s tvojim umom med seanso. Težko je opisati kako je imeti tisoč in eno misel v glavi, ampak po drugi strani nobene zares. Misliš da misliš, ampak ne misliš. Občutek lahkotnosti, skoraj vrtoglavica na koncu, ko je tvoja spominska plošča očiščena vse navlake iz preteklosti in vseh omejitev, ki smo si jih vcepili v glavo. In naval energije, ki te preplavi po tem, ko prideš k sebi od izkušnje, je skoraj otipljiv. To je nekaj, kar bi moral vsak doziveti! Enostavno čarobno in ultra poživljajoče! Hvala ti Monika za še eno izkušnjo, ki je posijala v moje življenje.
- Katarina Bračun

★★★★★
Bil je lep simpatičen dan, ko sem se odločil, da se prepustim Access Bars-om. Energije in vibracije so mi blizu in delati dobro in biti sonček. Hvaležen sem za to izkušnjo in tretmaje izpod rok Monike, ki je pravi sonček. Resetiranje starega in se "prebuditi" v novo svežino ter gledati s srcem in radostjo, biti lepši, boljši in modrejši v sebi ter s svojo čisto energijo obdariti sopotnike na poti, katero vsakodnevno plemenitimo vsak po svojih sposobnostih. Monika hvala.
- Boštjan Pavlič, urar

★★★★★
Terapije z barsi se ne da opisati, potrebno jo je izkusiti! Moram priznati da sem imela mešane občutke pred terapijo z barsi, določeno mero skepticizma, vendar dovolj radovednosti in odprtosti, da si jih dovolim doživeti. In ni mi žal! Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med in po procesu access bars. V vsakdanjem življenju opažam, da se mi z vsako seanso spreminja perspektiva in pogled na življenje in odstirajo plasti do resnične mene. Po dolgem času zopet občutim mir in lažje premagujem izzive vsakdanjega življenja.
- Nina Boc

★★★★★
Barsi so me enostavno poklicali - do trenutka, ko sem se odločila za terapijo, o njih praktično nisem vedela skoraj ničesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkušnjo. Občutke, ki sem jih doživljala med terapijo z barsi, je z besedami težko opisati - vsekakor pa je šlo za izjemno izkušnjo v stanju med popolno blaženostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se se ob nobeni terapiji nisem spustila v takšne globine svoje duše in še nikoli nisem imela občutka, kot da bi nekdo z nežnimi dotiki masiral mojo avro. Že takoj po prvi terapiji sem se počutila nekako pomirjeno s svetom, z močnim zavedanjem kdo in kaj sem - ter posledično z zavedanjem kdo nisem, česa ne maram in kaj mi ne služi. Bistveno lažje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lažje prepoznavam nekatere vzorce in kar je zame zelo pomembno, lažje se postavim zase in potegnem mejo, brez občutka slabe vesti. Nasploh pa sem si po terapiji tudi bistveno bližje z zavedanjem, da je vse mogoče in da se mi lahko uresniči vse, kar si želim. Življenje je čarobno in definitivno so tudi barsi tej čarobnosti dodali svoj poseben odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti.
- Manja

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x