Access Bars – mnenja strank

accessbars
★★★★★
Barsi so me enostavno poklicali - do trenutka, ko sem se odločila za terapijo, o njih praktično nisem vedela skoraj ničesar in sem bila popolnoma odprta za novo izkušnjo. Občutke, ki sem jih doživljala med terapijo z barsi, je z besedami težko opisati - vsekakor pa je šlo za izjemno izkušnjo v stanju med popolno blaženostjo in zavedanjem na neki drugi ravni. Do sedaj se se ob nobeni terapiji nisem spustila v takšne globine svoje duše in še nikoli nisem imela občutka, kot da bi nekdo z nežnimi dotiki masiral mojo avro. Že takoj po prvi terapiji sem se počutila nekako pomirjeno s svetom, z močnim zavedanjem kdo in kaj sem - ter posledično z zavedanjem kdo nisem, česa ne maram in kaj mi ne služi. Bistveno lažje se sedaj distanciram od stvari, ki niso moje, lažje prepoznavam nekatere vzorce in kar je zame zelo pomembno, lažje se postavim zase in potegnem mejo, brez občutka slabe vesti. Nasploh pa sem si po terapiji tudi bistveno bližje z zavedanjem, da je vse mogoče in da se mi lahko uresniči vse, kar si želim. Življenje je čarobno in definitivno so tudi barsi tej čarobnosti dodali svoj poseben odtenek, zaradi katerega so moji vsakdani bolj barviti.
- Manja

accessbars
★★★★★
Terapije z barsi se ne da opisati, potrebno jo je izkusiti! Moram priznati da sem imela mešane občutke pred terapijo z barsi, določeno mero skepticizma, vendar dovolj radovednosti in odprtosti, da si jih dovolim doživeti. In ni mi žal! Terapijo je z besedami nemogoče opisati, ni besed ki bi definirale ves spekter občutkov, pretoka energije in počutja med in po procesu access bars. V vsakdanjem življenju opažam, da se mi z vsako seanso spreminja perspektiva in pogled na življenje in odstirajo plasti do resnične mene. Po dolgem času zopet občutim mir in lažje premagujem izzive vsakdanjega življenja.
- Nina Boc

accessbars
★★★★★
Bil je lep simpatičen dan, ko sem se odločil, da se prepustim Access Bars-om. Energije in vibracije so mi blizu in delati dobro in biti sonček. Hvaležen sem za to izkušnjo in tretmaje izpod rok Monike, ki je pravi sonček. Resetiranje starega in se "prebuditi" v novo svežino ter gledati s srcem in radostjo, biti lepši, boljši in modrejši v sebi ter s svojo čisto energijo obdariti sopotnike na poti, katero vsakodnevno plemenitimo vsak po svojih sposobnostih. Monika hvala.
- Boštjan Pavlič, urar

accessbars
★★★★★
Kako naj opišem izkušnjo, ki sem jo doživela danes z Access Barsi? Nekaj tako preprostega, ampak tako močnega, da je težko dojeti kaj se dogaja s tvojim umom med seanso. Težko je opisati kako je imeti tisoč in eno misel v glavi, ampak po drugi strani nobene zares. Misliš da misliš, ampak ne misliš. Občutek lahkotnosti, skoraj vrtoglavica na koncu, ko je tvoja spominska plošča očiščena vse navlake iz preteklosti in vseh omejitev, ki smo si jih vcepili v glavo. In naval energije, ki te preplavi po tem, ko prideš k sebi od izkušnje, je skoraj otipljiv. To je nekaj, kar bi moral vsak doziveti! Enostavno čarobno in ultra poživljajoče! Hvala ti Monika za še eno izkušnjo, ki je posijala v moje življenje.
- Katarina Bračun

accessbars
★★★★★
Energija je švigala dvosmerno - v obe smeri, kot praviš ti, bilo je ekspanzično. In kot bom dodal še jaz - Barski delujejo definitivno in bolj kot se prepustiš, bolj se te dotakne božanskost, ki je v nas samih.
- Marko Potočnik

accessbars
★★★★★
Monika me je s svojim pripovedovanjem o uspešnosti tehnike Access Bars in svojim zgledom tako navdušila, da sem se ob dogodku, ki me je pretresel, takoj odločila poiskati njeno podporo. Po terapiji sem takoj čutila kot bi se mi dvignilo sto ton teže iz prsnega koša. Zelo sem hvaležna Moniki za njen nežen pristop, razumevanje in učinkovito pomoč. Definitivno še pridem. Hvala Monika!
- Nastja

accessbars
★★★★★
Monika Acces bars tretmaje resnično dela s srcem. Njena želja pomagati strankam je res izjemna. Hvala za to izkušnjo.
- Lia Janželj

accessbars
★★★★★
Barsi pri Moniki so bili zame ena res super izkušnja. Še nikoli v življenju se nisem tako sprostila. Ves zunanji svet je izginil/postal nepomemben in možgani so prešli v theta stanje. Monika ima res magične roke. Pomagala mi je prekiniti zelo izčrpujočo energetsko vez, od tretmaja naprej pa mi življenje kar ne pusti zaiti z moje poti. Odločitve, ki jih sprejemam niso najlažje na prvi pogled, ampak toliko bolj v skladu z mojo dušo. Vse vidim malo bolj jasno. Nikoli si nisem predstavljala da bo tako deloval že en tretma, tako da se definitivno vrnem po še!
- Nataša

accessbars
★★★★★
Ko sem pri Moniki bila na zadnji Access Bars terapiji, sva delali tudi na čiščenju nepotrebnih vezi. Takoj po tem sem se počutila sproščeno in bolj lahkotno. Kar naenkrat sem videla stvari z distanco, čeprav fokusirano, smejali sva se. Naslednji dan, se mi je telefon prenehal odzivati na moj prstni odtis, s katerim sem ga odklepala. Nato se je kaskadno začelo rušiti vse v tem aparatu, ki je bil moj kanal, s katerim sem preživela veliko časa. Naenkrat sem ostala sama. Ne samo brez telefona. Tudi brez vseh kontaktov, mejlov, interneta, chatov, fotografij, dokumentov, med katerimi je bilo tudi kakšnih 200 pesmi, ki sem jih napisala v preteklem obdobju. Sprva panika, nato osamljenost in izgubljenost. Čez kakšen dan vedno večja svoboda. In naenkrat veliko časa zase in za otroka ter partnerja, za najpomembnejše v življenju. In čas za visenje v mreži kar tako. Spet sem opazila žvrgoleče ptičke, ki se nihajo na bambusih pred mano. In uživala v tukaj in zdaj. To sem v bistvu želela. Tiste vezi, tiste pesmi, tisti dokumenti, ki so pomembni, so počasi našli pot nazaj k meni. Tisti, ki trenutno očitno niso, je prav, da so ostali nekje drugje. Vse je v redu. Lahko bi rekli, tehnika pač. Lahko pa tudi, vse je povezano. Lahkotno in hvaležno grem naprej. Hvala, Monika.
- Vanja

accessbars
★★★★★
Preživljam poletje, ki si ga bom vsekakor zapomnila zaradi svoje bolezni in bolezni ljudi okoli mene. Vsakodnevno spremljanje stanj, na katere nimaš vpliva, je mukotrpno. Pomagal bi, pa ne moreš in to močno vpliva nate. Barsi mislim, da mi pomagajo, da vsaj nekoliko vzdržujem distanco do tega. Opazila sem tudi, da so mi v zadnjih dneh začele na pot prihajati najrazličnejše informacije, s pomočjo katerih si skušam pomagati pri izboljševanju svojega zdravstvenega stanja. Seanse barsov so bile nekaj izjemnega. Vsakič je bilo drugače. Na plano so prihajali najrazličnejši dogodki celega življenja. Pogled na le- te je sedaj drugačen, bolj lahkoten. Vsekakor bom na barse k Moniki še prišla, saj mislim, da je vse lahko še boljše!
- Zdenka

accessbars
★★★★★
Monika je prav ena posebna dekl’ca. Spoznala sem jo “po nesreči” preko prijatelja, vendar se mi je kasneje še bolj potrdilo, da se nič ne zgodi po nesreči. Zaradi njenega pristopa do življenja in njenega nalezljivega smeha, sem se odločila še pri njej preizkusiti tretma Acces Bars. Ne le, da sem se počutila izjemno, všeč mi je bilo tudi, da sem po tretmaju dobila povratno informacijo glede tega, kaj je ona začutila, podala pa mi je tudi nekaj nasvetov. Zelo topla izkušnja. No, sedaj pa spremembam naproti... 🙂
- Nina

accessbars
★★★★★
Monika Access bars tretmaje resnično dela s srcem in dušo. Barsi pri Moniki so bili zame ena nepozabna in enostavna izkušnja. Hvaležna sem za to izkušnjo in tretmaje izpod zlatih rok Monike.
- Nataša Guskova

accessbars
★★★★★
Krasna si, vrhunske rezultate sem dosegla pod tvojim okriljem, prijetna in nepozabna izkušnja. Preprosto carsko.
- Mihaela Rupnik

accessbars
★★★★★
Draga Monika, tvoja Access Bars terapija mi je spremenila življenje. Nikoli do sedaj nisem občutila takšnega miru v sebi kot po tvojih terapijah. Popolnoma sem se umirila, včasih sem hitela do onemoglosti, sedaj ne hitim več, moje življenje se odvija mirno in sproščeno. Pred terapijo sem imela prepričanje, da sem odgovorna za vse in vsakega človeka, ki je prišel v moje življenje. Večno sem se trudila, da bi bili vsi okoli mene srečni in zadovoljni, vsem sem skušala pomagati, sama sem pa pregorevala. Sedaj verjamem, da je moje življenje lahko drugačno, lahkotno, radostno in veličastno, kot praviš ti. To se izraža vsakodnevno. Ponavljam mantro, ne samo zjutraj in zvečer, mantram kar vsak trenutek, ko imam čas. Skratka grem naprej, veselim se vsega lepega. Hvaležna sem, da sem te spoznala. Želim ti veliko uspehov pri tvojem delu. Velik objem.
- Tanja

accessbars
★★★★★
Moja osebna izkušnja z Access barsi je bila presenetljivo izjemna. Če se vrnem v čas pred obiskom tretmaja, sem bil oseba, ki je skoraj že izgubila svoj življenjski kompas. Polno osebnega nezadovoljstva v službi ali doma, občutek praznine, podobno kot, da ne obstajaš na tem svetu. Človek pod vplivom vsakodnevnega stresa, ki se nikjer in nikakor ne more sprostiti, čeprav navzven kaže, da je vse v najlepšem redu. Vsi ti problemi so trajali že predolgo, dokler si nisem sam pri sebi priznal, da potrebujem pomoč. In prav to me je preko moje sestrične pripeljalo do te pozitivne in zelo nasmejane osebe z imenom Monika, ki s svojo magično energijo želi drugim ljudem pomagati in jih spraviti na svojo pravo življenjsko pot. Moram povedati, da me je že po prvem obisku bars tretmaja obletela pozitivna energija. Občutek zadovoljstva in sreče, da sem se po dolgem času spet lahko pristno nasmejal. Kmalu zatem sem ugotovil, da me drugi ljudje opazijo, torej obstajam. Bil sem presenečen, kaj se zdaj dogaja z mano, v sebi sem čutil nekakšno spremembo. Prejel sem še dva bars tretmaja, bilo je vedno boljše in pomagalo mi je. Postopoma so se začele kazati spremembe v mojem življenju, kot na primer več jasnosti, vizije in zavedanja, manj stresa – posledično manj zbolevanja, več osebnega zadovoljstva in boljši odnosi z ljudmi. Enostavno sem začel spet živeti življenje z veliko žlico, kot da bi se vrnil nazaj v otroštvo. Tako sem jaz doživel svojo izkušnjo in lahko sem hvaležen Moniki, ki odlično opravlja svoje poslanstvo, da ponovno tudi jaz sijem.
- Tadej

accessbars
★★★★★
Moniko sem obiskala v obdobju kar precej velike osebne krize. Soočala sem se z izgubo zaposlitve in na splošno nisem zmogla videti pozitivnega. Kljub svoji skeptičnosti, sem se po priporočilu obrnila na Moniko in se oglasila na Access bars tretmaju. Že naslednji dan sem imela razgovor za službo in jo dobila! In ne le to, čez dva dni sem bila povabljena na še en razgovor in dobila tudi drugo službo, tako da sem lahko izbirala sama. Še vedno ne vem točno čemu to pripisati, vsekakor pa vem, da ni bilo naključje in da je nekako imela Monika prste vmes (oziroma na moji glavi). 🙂
- Maja J.

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
e-Naslov
Zadeva
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek
0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj sem, da vam pomagam!
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Imate vprašanja? Pišite mi!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x