Reiki – mnenja strank

★★★★★
5 5 1
Monika hvala za reiki, rana me dejansko manj boli in tudi izvil sem se iz neprijetnega krča, v katerem sem bil cel dan. Čutim boljšo prekrvavitev, pred tretmajem sem imel dlani in stopala ledene, sedaj pa čutim toploto.

★★★★★
5 5 1
Čudovita punca, z neverjetno energijo. Bila sem pri njej na reiki tretmaju in moram reči, da je to do zdaj moja najmočnejša in najbolj neverjetna izkušnja. Moje priporočilo zagotovo imaš.

★★★★★
5 5 1
Včeraj sem prejela oz. začutila reiki skozi zlate roke Monike. Občutek je bil neverjeten, čeprav se težko sprostim, me je med seanso popolnoma odneslo. Pomirjujoča toplina njenih dlani se je razširila po celotnem telesu, želim si da bi ta občutek še trajal. Kot zlata svetloba, ki greje iz notranjosti. Dobila sem zagon, da se lotim stvari, ki si jih že dolgo želim, Monika pa je izbrisala še zadnje izgovore iz moje glave. Tudi na to, kar so ji sporočili vodniki med reiki- jem nimam besed, lahko se samo strinjam... Hvala draga Monika.

★★★★★
5 5 1
Moja prva izkušnja z reiki terapijo je bila zelo zanimiva. Predvsem je bilo zame nekaj novega izvajanje na daljavo. Pa je uspelo in mi dalo novo energijo in naredilo tudi razpoko v blokadi, ki me spremlja že dlje časa. Hvala Monika.

★★★★★
5 5 1
Reiki, kot pravi Monika - ''ljubezen na prvi dotik.'' Tako je bilo tudi pri meni. Slišala sem, da je fajn, a resnično je izjemno, ko se samo uležeš, sprostiš in prepustiš Monikinemu dotiku. Čutila sem pretok zdravilne energije in se tako sprostila, da sem zaspala. Priporočam vsakemu kot zdravljenje ali pa samo kot sprostitev. Po tretmaju si prenovljen.

★★★★★
5 5 1
Monika, globoko iz srca hvala za tretma in sporočilo. Občutki med tretmajem so bili različni. So prišle solze, za tem me je prijetna energija oblila po telesu, vmes se mi je nasmeh risal na obrazu, jaz pa sem znotraj čutila lepoto sebe, mirnost, olajšanje. Zdaj gledam na svoje življenje še bolj drugače kot prej, tudi samo sporočilo mi je razširilo obzorje. Hvala.

★★★★★
5 5 1
Pred dnevi sem bila pri Moniki na reiki tretmaju. Bila je čudovita in prijetna izkušnja. Sam tretma me je sprostil, prav tako sem vmes začutila nekakšne mravljince. Po tretmaju sem bila kot nova. Zahvaljujoč Moniki, ki je med drugim tudi začutila mojo energijo in mi na podlagi tega ponudila nekaj nasvetov.

★★★★★
5 5 1
Hvala lepa za reiki tretma in za prelepo izkušnjo. Moram priznati, da je bolečina v predelu rame in lopatice izginila. Še enkrat hvala.

★★★★★
5 5 1
Nekaj dni pred tretmajem sem bila popolnoma izčrpana, psihično in fizično, nato pa zasledim članek, kjer piše, da izvajajo reiki. Zelo sem bila vesela, da sem še dobila prost termin. Med samim tretmajem sem se začela sproščati, čutila sem toploto iz njenih rok, po tretmaju pa sem bila popolnoma mirna, umirjena, sproščena, ves stres preteklih dni je izginil. Zelo sem hvaležna Moniki za to doživetje in njeno razlago.

★★★★★
5 5 1
Reiki tretma pri Moniki je bil ravno tisto, kar sem potreboval. Njeni gibi, besede in glasba so me popolnoma sprostili. Po tretmaju sem se počutil odlično. Toplo priporočam.

★★★★★
5 5 1
Krasna si, vrhunske rezultate sem dosegla pod tvojim okriljem, prijetna in nepozabna izkušnja. Preprosto carsko.

★★★★★
5 5 1
Po reiki terapiji sem se počutila super, no ni še vse čisto 100% v redu (glede bolečin v predelu trebuha), ampak se počutim veliko bolje, imam veliko več energije in veliko idej kako bom spet našla svojo moč. Res ti hvalaaaaa, ker si mi pomagala odpreti oči. Vse je nekako bolj smiselno. Prvi dan po terapiji sem bila sicer kar malo otožna, ko sem spoznala, da sem sebe dala na stranski tir in da si tega res ne zaslužim. Ampak zdaj čutim, da sem na pravi poti, da se posvetim sebi. Hvala ti. Na kakšno terapijo bom 100% še prišla.

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime in priimek
Ocenite moje delo
Opišite vašo izkušnjo, podajte svoje mnenje

* obvezen podatek

Prijavite se na moja e-obvestila
...in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.
POŠLJI
Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli
close-link
0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj sem, da vam pomagam!
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Imate vprašanja? Pišite mi!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad