Reiki – mnenja strank

★★★★★
Nisem bila prepričana ali naj se udeležim tečaja ali ne, ampak zdaj vem, da sem se odločila pravilno. Super je bilo in občutki so neverjetni. Trenutno sem še čisto pod vtisom iniciacije in ves čas razmišljam, kaj bom zaznala in občutila. Monika je super oseba za predajanje znanja, hkrati pa tudi nežna in ljubeča oseba in v njeni družbi je tečaj sploh posebno doživetje. Priporočam vsem. Hvala Monika za čudovit dan in čudovito izkušnjo.
- Polona (udeleženka Reiki tečaja)

★★★★★
Na tečaj reikija sem se prijavila zato, ker sem v zadnjih mesecih preživljala res težko in stresno obdobje. Vedno sem bila sicer povezana z duhovnostjo in so me te stvari zanimale in nekega dne, ko sem brskala po spletu in iskala navdih, sem čisto po naključju našla možnost reiki tečaja. Ker me je celotna energija reikija pritegnila, sem se prijavila, saj sem že od začetka imela dober občutek. In občutek me ni pustil na cedilu, saj je Monika ena izmed najbolj karizmatičnih duš, kar sem jih imela priložnost spoznati. Celoten tečaj je potekal strokovno, atmosfera je bila čudovita, Monika pa je preprosto in jasno odgovarjala na vsa moja (še tako) čudna vprašanja. Vidi se, da delo opravlja s srcem in komaj čakam, da se lotim druge stopnje. Čeprav sem vmes dvomila, da bom tudi jaz oddajala energijo in bila sposobna čutiti reiki, se je vendarle nekaj zgodilo, kar mi je dalo zagon za naprej. Verjamem, da se bo z redno uporabo reikija moje življenje izboljšalo na vseh področjih in se že veselim napredka. Monika, hvala.
- Katja K. (udeleženka Reiki tečaja)

★★★★★
Ne morem izraziti, kako hvaležna sem za Reiki. Po vseh letih iskanja, truda, me je končno nekaj tako prevzelo, da si vsak dan brez kančka problema vzamem urico čisto zase. Za občutenje te Božanske energije, ki me preplavlja z Ljubeznijo in mirom. Odkar vem zase, sem hrepenela po Domu…in vedela sem, da ga lahko odkrijem le v sebi…in Reiki je tisti Edini, ki me je v trenutku iniciacije popeljal Domov in le z njim tam tudi ostajam. Monika, čudovita Sijočka, Hvala, ker Si!
- Tanja T. (udeleženka Reiki tečaja)

★★★★★
Po reiki terapiji sem se počutila super, no ni še vse čisto 100% v redu (glede bolečin v predelu trebuha), ampak se počutim veliko bolje, imam veliko več energije in veliko idej kako bom spet našla svojo moč. Res ti hvalaaaaa, ker si mi pomagala odpreti oči. Vse je nekako bolj smiselno. Prvi dan po terapiji sem bila sicer kar malo otožna, ko sem spoznala, da sem sebe dala na stranski tir in da si tega res ne zaslužim. Ampak zdaj čutim, da sem na pravi poti, da se posvetim sebi. Hvala ti. Na kakšno terapijo bom 100% še prišla.
- Barbara

★★★★★
Krasna si, vrhunske rezultate sem dosegla pod tvojim okriljem, prijetna in nepozabna izkušnja. Preprosto carsko.
- Mihaela Rupnik

★★★★★
Reiki tretma pri Moniki je bil ravno tisto, kar sem potreboval. Njeni gibi, besede in glasba so me popolnoma sprostili. Po tretmaju sem se počutil odlično. Toplo priporočam.
- Viktor

★★★★★
Nekaj dni pred tretmajem sem bila popolnoma izčrpana, psihično in fizično, nato pa zasledim članek, kjer piše, da izvajajo reiki. Zelo sem bila vesela, da sem še dobila prost termin. Med samim tretmajem sem se začela sproščati, čutila sem toploto iz njenih rok, po tretmaju pa sem bila popolnoma mirna, umirjena, sproščena, ves stres preteklih dni je izginil. Zelo sem hvaležna Moniki za to doživetje in njeno razlago.
- Hvaležna M.

★★★★★
Hvala lepa za reiki tretma in za prelepo izkušnjo. Moram priznati, da je bolečina v predelu rame in lopatice izginila. Še enkrat hvala.
- Darja

★★★★★
Pred dnevi sem bila pri Moniki na reiki tretmaju. Bila je čudovita in prijetna izkušnja. Sam tretma me je sprostil, prav tako sem vmes začutila nekakšne mravljince. Po tretmaju sem bila kot nova. Zahvaljujoč Moniki, ki je med drugim tudi začutila mojo energijo in mi na podlagi tega ponudila nekaj nasvetov.
- Nina

★★★★★
Monika, globoko iz srca hvala za tretma in sporočilo. Občutki med tretmajem so bili različni. So prišle solze, za tem me je prijetna energija oblila po telesu, vmes se mi je nasmeh risal na obrazu, jaz pa sem znotraj čutila lepoto sebe, mirnost, olajšanje. Zdaj gledam na svoje življenje še bolj drugače kot prej, tudi samo sporočilo mi je razširilo obzorje. Hvala.
- Aleša U.

★★★★★
Reiki, kot pravi Monika - ''ljubezen na prvi dotik.'' Tako je bilo tudi pri meni. Slišala sem, da je fajn, a resnično je izjemno, ko se samo uležeš, sprostiš in prepustiš Monikinemu dotiku. Čutila sem pretok zdravilne energije in se tako sprostila, da sem zaspala. Priporočam vsakemu kot zdravljenje ali pa samo kot sprostitev. Po tretmaju si prenovljen.
- Tanja Pevec

★★★★★
Moja prva izkušnja z reiki terapijo je bila zelo zanimiva. Predvsem je bilo zame nekaj novega izvajanje na daljavo. Pa je uspelo in mi dalo novo energijo in naredilo tudi razpoko v blokadi, ki me spremlja že dlje časa. Hvala Monika.
- Tatjana

★★★★★
Včeraj sem prejela oz. začutila reiki skozi zlate roke Monike. Občutek je bil neverjeten, čeprav se težko sprostim, me je med seanso popolnoma odneslo. Pomirjujoča toplina njenih dlani se je razširila po celotnem telesu, želim si da bi ta občutek še trajal. Kot zlata svetloba, ki greje iz notranjosti. Dobila sem zagon, da se lotim stvari, ki si jih že dolgo želim, Monika pa je izbrisala še zadnje izgovore iz moje glave. Tudi na to, kar so ji sporočili vodniki med reiki- jem nimam besed, lahko se samo strinjam... Hvala draga Monika.
- Martina

★★★★★
Čudovita punca, z neverjetno energijo. Bila sem pri njej na reiki tretmaju in moram reči, da je to do zdaj moja najmočnejša in najbolj neverjetna izkušnja. Moje priporočilo zagotovo imaš.
- Eva

★★★★★
Monika hvala za reiki, rana me dejansko manj boli in tudi izvil sem se iz neprijetnega krča, v katerem sem bil cel dan. Čutim boljšo prekrvavitev, pred tretmajem sem imel dlani in stopala ledene, sedaj pa čutim toploto.
- Mikka

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x