Meditacija Notranji smehljaj

15,00 

#3 Best Sellerin Posnetki meditacij

Meditacija Notranji smehljaj bo globoko sprostila vaše najgloblje telesne dele – življenjsko pomembne organe, vas popolnoma umirila ter napolnila s prijetnimi in ljubečimi občutki. Vaše telo vam bo hvaležno, vaš obraz pa bo krasil nežen nasmešek.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA NOTRANJI SMEHLJAJ

Taoisti so verjeli, da ni dovolj, da dosežemo globoko in trajno sproščeno stanje s tem, ko sprostimo mišičevje in pomirimo živce, temveč se moramo sprostiti v naših najbolj notranjih telesnih delih, v življenjsko pomembnih organih. Ko to dosežemo, takrat je sproščena tudi naša duša. S tehniko notranjega smehljaja ogovorimo in z ljubeznijo uravnotežimo ter sprostimo naše notranje organe.

Smehljaj je znak ljubezni, deluje ogrevajoče in sproščujoče, obenem pa se skozi nasmeh pri človeku vzpostavi sposobnost sprejemanja in dajanja ljubezni. Stari Kitajski mojstri so verjeli, da trajni notranji smehljaj, smehljaj samemu sebi zagotavlja srečo, zdravje in dolgo življenje, skratka življenje v harmoniji s samim seboj.

Metoda notranji smehljaj je preprosta vizualizacijska meditativna tehnika, ki temelji na dejstvu, da se tako kot v celotnem kozmosu, tudi v naših telesnih organih prepletata pozitivna in negativna energija. Razvil jo je veliki taoistični mojster – Mantak Chia, katerega sem imela čast spoznati in se od njega učiti tudi sama.

 

Naši organi so neposredno povezani s čustvi in vrlinami:

 • SRCE z ljubeznijo, srečo in sovraštvom
 • PLJUČA s pogumom in žalostjo
 • VRANICA z iskrenostjo, stabilnostjo, vznemirjenjem in skrbmi
 • LEDVICE z nežnostjo, mirnostjo in strahom
 • JETRA z ljubosumjem, jezo, zamero, krivdo in prijaznostjo

 

Kadar se v naših organih nakopiči preveč negativne energije, ki nam jemlje življenjsko moč, to lahko vodi v razvoj bolezni. Če se jezimo, smo pod stresom in napeti, naši organi izločajo strupene izločke, ki blokirajo energetske kanale in povzročajo povišan krvni pritisk, hitrejše bitje srca, nespečnost, prebavne motnje, pomanjkanje apetita…

S tem ko se smehljamo navznoter, vse do svojih organov in žlez, pa naši organi izločajo neke vrste nektar, ki hrani in ščiti celo telo. Telo se počuti cenjeno in ljubljeno, organi postanejo mehkejši, bolj sproščeni in tako bolje opravljajo svoje delo.

Z notranjim smehljanjem pretvarjamo negativna čustva v pozitivna, odpravljamo napetosti, stres in tako preprečujemo nastanek bolezni. Poveča se naša vitalna energija v vseh notranjih organih in žlezah, izboljša se naše počutje in naš um se popolnoma umiri. Notranji smehljaj nam pomaga, da zopet vzpostavimo globlji stik z našim telesom in duhom in nas popelje do harmonije s samim seboj.

Meditacija Notranji smehljaj

Meditacija Notranji smehljaj bo globoko sprostila vaše najgloblje telesne dele – življenjsko pomembne organe, vas popolnoma umirila ter napolnila s prijetnimi in ljubečimi občutki. Vaše telo vam bo hvaležno, vaš obraz pa bo krasil nežen nasmešek.

 

Nasvet: Meditacijo je priporočljivo ponavljati čim bolj pogosto.

Trajanje: 27 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

 

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x