Meditacija z vijoličnim plamenom

15,00 

#4 Best Sellerin Posnetki meditacij

V tej meditaciji se boste povezali z mojstrom St. Germainom in njegovim vijoličnim plamenom, ki vam bo pomagal pretvoriti negativno energijo, ki jo trenutno čutite v energijo tistega, česar si v tem trenutku želite več.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA Z VIJOLIČNIM PLAMENOM

V tej meditaciji vas najprej vodim do telesne sprostitve, nato pa svojo energijo razširite v neskončnost Vesolja, kjer se povežete z mojstrom St. Germainom, ki je mojster vijoličnega plamena transformacije, v katerem je shranjena najvišja zavest JAZ SEM.

S pomočjo vijoličnega plamena boste zbrali vso energijo misli, čustev ali česarkoli vas trenutno obremenjuje in jo očistili. Nato ji boste spremenili energijski naboj pri čemur vam bo pomagal vijolični plamen, ki bo vso to energijo za vas pretvoril v to, česar si v tem trenutku želite. S to energijo se boste nato napolnili in jo vsrkali vase.

 

Pri tej meditaciji gre za to, da ne izničimo energije ki jo morda čutimo kot ‘negativno’, temveč jo uporabimo in jo spremenimo v energijo tistega, kar trenutno potrebujemo. Ker vse je le energija. Mi smo tisti, ki ji dajemo – ali + naboj.

Ta meditacija je odlična za poslušanje takrat, kadar čutimo pretirano jezo, žalost, strah, negotovost, kadar smo razburjeni ali se le slabo počutimo in si to želimo spremeniti. Meditacija je krajša ravno s tem namenom, da lahko to storimo hitro in učinkovito, vsakokrat ko to potrebujemo.

 

 

V tej meditaciji se boste povezali z mojstrom St. Germainom in njegovim vijoličnim plamenom, ki vam bo pomagal pretvoriti negativno energijo, ki jo trenutno čutite v energijo tistega, česar si v tem trenutku želite več.

 

 

Nasvet: Meditacijo lahko poslušate večkrat, še posebno takrat, ko imate negativne misli, čutite pretirano jezo, žalost, strah, negotovost, kadar ste razburjeni ali se le slabo počutite in si to želite spremeniti.

Trajanje:  18 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

Meditacija z vijoličnim plamenom

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x