Meditacija z Merkavo za združitev s komplementarnim partnerjem

15,00 

S to meditacijo se boste združili z energijo vašega komplementarnega partnerja in dvignili svojo zavest, da boste lahko lažje uresničevali svoje talente, sposobnosti in svoje življenje zaživeli v polnem potencialu.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA Z MERKAVO ZA ZDRUŽITEV S KOMPLEMENTARNIM PARTNERJEM

Merkava v hebrejščini pomeni ‘svetlobna kočija’. V meditaciji z Merkavo, ki jo je ustanovila Naomi Feinberg, se povezujemo z žarkom svetlobe iz višjih ravni ter z žarkom svetlobe iz energije Zemlje. Namen meditacije je združitev z našim komplementarnim partnerjem oz. našo komplementarno energijo, kar nas popelje do višjega stanja zavesti in enosti. Ko se zlijemo z neskončno svetlobo, se zavemo svojega božanskega izvora, iz tega stanja pa lahko v materialnem svetu uresničujemo svoje talente, potenciale in sposobnosti.

 

Merkava simbolizira zmago nad samim seboj, ko presežemo naše omejitve, da pridemo do tistega, kar si želimo. Namen merkave je doseg stanja zavesti, od koder lahko delujemo in živimo naš polni potencial.

 

S to meditacijo se boste združili z energijo vašega komplementarnega partnerja in dvignili svojo zavest, da boste lahko lažje uresničevali svoje talente, sposobnosti in svoje življenje zaživeli v polnem potencialu.

 

Nasvet: Merkava je trodimenzionalen lik, sestavljen iz heksagrama oz. Davidove zvezde in jo v meditaciji ustvarimo najprej okoli našega bitja, nato okoli našega komplementarnega partnerja, na koncu pa ustvarimo še eno merkavo, ki združi obe posamezni merkavi. Za lažjo predstavo, si najprej oglejte sliko na levi. Ko prikličete vašega komplementarnega partnerja, prikličete le energijo bitja, ne vizualizirate njegovega izgleda ali oseb. Meditacijo je priporočljivo večkrat ponavljati, najbolje jo je narediti zjutraj. Ko v meditaciji ustvarimo celotno merkavo, se le prepustimo procesu meditacije in ničesar več ne vizualiziramo. Temu je v tej meditaciji namenjena tišina, ki traja cca. 5 min. Če meditacijo izvajate samostojno (brez posnetka), lahko ta čas podaljšate za kolikor želite.

Trajanje: 27 min

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

Meditacija z merkavo

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

 

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x