Pomoč duhovnega sveta, članek v reviji Preventiva

meditacije reference

pomoč duhovnega sveta

December je mesec, ko se vse umiri. Je čas, ko se nekako poglobimo vase in preživljamo dragocene trenutke z našimi najdražjimi. Prazniki, ki jih preživljamo v krogu družine so polni topline, miru, veselja in ljubezni. Če smo energetsko dovolj odprti, v tem času še posebej čutimo prisotnost duhovnega sveta. Ob praznikih se pogosto spomnimo tudi na vse naše drage, ki so odšli v Nebesa. Decembrsko vzdušje je čarobno. Vabi nas, da najdemo svoj notranji mir in vzpostavimo globlji stik s samim seboj. Tu nam je v veliko pomoč duhovni svet, s katerim se lahko vedno povezujemo.

Duhovni svet sestavljajo angeli, nadangeli, duhovni vodniki in vnebovzeti mojstri.

ANGELI

Angeli so glasniki Stvarnika, ki nam pomagajo, če v njih verjamemo ali ne. Njihova energija je zelo nežna in ljubeča. Njihova naloga je, da nam pomagajo na naši poti in nas ščitijo, ko je to potrebno. Kadarkoli jih lahko prosimo za njihovo pomoč in vodstvo. Vsak od nas pa ima tudi svoje angele varuhe, ki so z nami ves čas in so dodeljeni samo nam. Oni poznajo pot našega življenjskega namena in so tu zato, da nas usmerjajo in vodijo na to pot. Od naše svobodne volje pa je odvisno ali to vodstvo sprejmemo ali ne.

Če smo v stiku sami s sabo in sledimo svojemu srcu, so nam v izjemno pomoč, če pa se oddaljujemo od sebe, zavračamo svoje poslanstvo, se v naše odločitve ne bodo vmešavali. Poskušali nas bodo usmeriti na pravo pot, a odločitev je odvisna od nas samih. Angele lahko za pomoč prosimo kadarkoli to začutimo, v mislih ali na glas. Naša naloga je le, da se za to pomoč odpremo in jo sprejmemo. Angeli nam sporočilo predajo preko znakov, potrebno je le, da smo na njih pozorni. Znaki so lahko v obliki peres, angelskih števil, slik, besed… Če zares prisluhnemo svoji duši, bomo razumeli sporočilo.

NADANGELI

Nadangeli so bitja, ki pomagajo angelom. Imajo močnejšo energijo in zato lahko njihovo vodstvo začutimo bolj jasno. Nadangelov je več, med bolj znanimi pa so: nadangel Mihael, ki je močan zaščitnik in ga lahko pokličemo, kadar čutimo, da potrebujemo zaščito; nadangel Rafael, ki je močan zdravilec in ga lahko pokličemo, kadar začutimo, da potrebujemo zdravljenje na kateremkoli področju; nadangel Gabrijel, ki je zavetnik otrok, pisateljev, učiteljev… Na pomoč priskoči našim otrokom, pomaga pa nam tudi, ko potrebujemo kreativne ideje. Nadangel Kamuel nam pomaga na ljubezenskem in partnerskem področju, nadangel Azrael pa je tisti, ki nam omogoči varno in ljubečo komunikacijo z našimi dragimi pokojniki in nam daje uteho, ko se soočamo z žalovanjem.

DUHOVNI VODNIKI

Duhovni vodniki so tisti, ki so v nasprotju z angeli in nadangeli nekoč živeli na Zemlji. To so lahko ljudje, ki jih v času našega življenja nikoli nismo spoznali, ker so umrli že pred našim rojstvom, pa vendar smo z njimi zelo povezani. To so lahko tudi naši predniki, ki so se odločili, da nam bodo pomagali.

VNEBOVZETI MOJSTRI

Vnebovzeti mojstri so prav tako kot duhovni vodniki, nekoč živeli na tej Zemlji. To so bili veliki mojstri, učitelji, zdravilci, ki so šli v času svojih življenj skozi težke preizkušnje z namenom, da so dosegli razsvetljenje in da lahko sedaj pomagajo drugim ljudem. Tudi vnebovzetih mojstrov je več, a med bolj znanimi so: Marija, Jezus, Marija Magdalena, Buda, Saint Germain, Merlin. Učijo nas, nas vodijo in z nami delijo svoje izkušnje in modrosti. Vsak od nas je z določenim vnebovzetim mojstrom bolj povezan. Vaša intuicija vam bo sporočila, kdo je vam še posebej blizu in s kom ste povezani.

 

V teh decembrskih dneh, si vzemite čas zase in za svoje najdražje. Izogibajte se nakupovalnih centrov, kajti darila niso bistvo prihajajočih praznikov. Namesto materialnih dobrin, svojim dragim raje namenite svoj čas in ljubezen. Uskladite se s ciklom narave, ki se v tem času umiri,upočasni. Povežite se s svojo dušo, prisluhnite ji in našli boste svoj notranji mir. Za pomoč in vodstvo se vedno lahko obrnete na duhovni svet in se povežete s tistimi bitji ali dušami, za katere čutite, da so vam blizu. Prosite jih za vodstvo, ne pozabite na hvaležnost in bodite pozorni na znake in sporočila. Zaupajte svojim občutkom, intuiciji in dovolite srcu, da vas vodi. Zapomnite si, da nikoli niste sami in da se na duhovni svet lahko vedno zanesete.

Bodite ljubezen in ljubezen boste našli povsod okoli vas.

 

Monika Radič, za revijo Preventiva, 5.12.2017.

 

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x