Moj očiščevalni ritual

očiščevalni ritual

Polna luna nam vzbuja stare vzorce in strahove z namenom, da se jih končno osvobodimo in zaživimo v vsem svojem potencialu. Vabi nas v poglobitev vase. Ker sem danes tudi sama močno občutila njeno moč in ker sem si s pomočjo energij zelo pomagala, sem začutila, da moram to deliti tudi s teboj. V kolikor se tudi ti znajdeš v podobnih občutkih, želim s teboj deliti očiščevalni ritual, ki je danes pomagal meni.

Ta ritual lahko narediš kadarkoli se počutiš utrujeno, brez energije in kadar začutiš, da se ne počutiš dobro, čeprav se v tvojem življenju ne dogaja nič zaskrbljujočega. Seveda ga lahko spremeniš kakorkoli ti začutiš zase.

 

Moj očiščevalni ritual:

 1. Najprej si naredim kopel, v katero nasujem grobo sol in dodam nekaj kapljic eteričnega olja Bosvelije (lahko uporabiš tudi kakšno drugo olje, a ti toplo priporočam prav Bosvelijo, ker te energetsko močno očisti).
 1. Ker 98% misli, čustev in prepričanj sploh ni naših, ker jih prevzemamo iz okolice, si najprej pomagam z orodji Access Consciousnessa. Če čutim, da se brez razloga počutim slabo ali se mi pojavljajo kakršnikoli strahovi ali skrbi, najprej postavim vprašanje: ”Komu to pripada?” Ko nekajkrat ponovim to vprašanje, začutim lahkotnost, saj v trenutku odide vse, kar ni moje. Potem vse kar sem prevzela in skreirala v svoji realnosti, uničim in od kreiram z Accessovim čistilnim izrekom – ”Right&wrong, good&bad, pod&poc, all nine, shorts, boys and beyonds.”

(Več o Accessovih orodjih, si lahko prebereš v FB skupini, v katero si toplo vabljen/a: Sijem z Accessovimi čarobnimi orodji. Če te zanima več o Access Consciousnessu, o orodjih, ki so ti lahko v veliko pomoč ali pa o Access bars tretmaju, s katerim odpravljamo misli, čustva in prepričanja, ki nas v življenju omejujejo, mi lahko tudi pišeš. Z veseljem ti bom odgovorila na kakršnokoli vprašanje. Več o Access bars si lahko prebereš TUKAJ)

 1. Nato prikličem mojstra St. Germaina (v mislih 3x izgovorim njegovo ime). St. Germain je mojster vijoličnega plamena, ki očiščuje in transformira energijo. Prosim ga, da očisti vse strahove, skrbi, vse česar se želim osvoboditi, nato pa naročim, da se vse to transformira v tisto, kar si želim. Vizualiziram, da me obda vijolični plamen in čutim, kako me napolnjuje z vso transformirano energijo in z vsem kar si želim. (Če želiš biti skozi ta postopek voden/a in doživeti še globljo izkušnjo, sem v ta namen posnela meditacijo z vijoličnim plamenom. Najdeš jo TUKAJ.)
 1. Potem se odprem Reiki energiji z namenom, da se očistijo in uravnovesijo moje čakre in da se moja energija popolnoma obnovi ter si naredim Reiki tretma po čakrah.

(Če nisi iniciiran/a v Reiki, pa bi te to zanimalo, ti z veseljem povem kaj več. TUKAJ si lahko prebereš vse o tečaju Reikija 1. stopnje, na katerem se med drugim naučiš tudi tega. Namesto reikija lahko poslušaš tudi meditacijo za čiščenje čaker, ki jo najdeš TUKAJ.)

 1. Ker je spolna energija najmočnejša ustvarjalna energija, se osredotočim na 2. (spolno) čakro in z vizualizacijo dvigam njeno energijo po hrbtenici navzgor. Nato vizualiziram, kako se vse kar si želim, iz Vesolja spušča name kot prha obilja in se prizemlji in kreira v tej realnosti.
 1. Čisto na koncu, ko je moja energija popolnoma obnovljena in ko se počutim prerojeno, 10x čisto počasi ponovim mantro Access Consciousnessa: ”Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.
 1. Zahvalim se celotnemu Vesolju, Reiki energiji, St. Germainu in sebi ter s hvaležnostjo in z ljubeznijo v srcu nadaljujem dan.

 

Upam, da ti bo ritual v takšno pomoč kot je meni. Vesela bom tvojih odzivov ali vprašanj.

Z ljubeznijo,

Monika

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x