Accessov telesni proces – Biomimetična mimikrija

50,00 

Ta telesni proces spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir. Z njim brišemo projeciranje preteklih omejitev, posnemanje okolice, skratka vse tisto, kar ni naše, da lahko začnemo kreirati nove možnosti za prihodnost na vseh življenjskih področjih. To nam omogoči več sebe, več svobode in več lahkotnosti.

Trajanje: 60 min

Biomimetična mimikrija in povečevanje zmožnosti in delovanja možganov

 

Biomimetika je tisto, kar zaklepamo v svoje telo takrat, ko poskušamo posnemati ali razumeti druge. Je naravna sposobnost telesa, da bi se prilagodil ostalemu svetu. Posnemamo poti in stališča drugih v želji razumeti jih z razumskega ali energetskega stališča in takrat, ko želimo doseči uspeh oziroma pozornost v realnosti drugih ljudi. Posnemamo lahko njihovo mimiko, način govora, oblačenja, način razmišljanja, celo njihovo življenjsko pot.

Biomimetrika je način, kako poskušamo sebe umestiti v prostor drugega.
Pogosto se nam to dogaja v partnerskih odnosih, ko se skušamo uskladiti s svojim partnerjem in razumeti njegove poglede, da bi se z njim bolj ujemali. To počnemo tudi s svojimi starši v otroštvu.

Naše telo ima sposobnosti posnemanja bolečin, vzorcev in pogledov drugih ljudi z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. Mimikrija je znana v naravi, ko živali spreminjajo barvo in obliko z namenom, da postanejo nevidne plenilcem. Enako sposobnost ima naše telo. Posnemamo bolečine, vzorce, poglede drugih ljudi, navade, načine gibanja, držo telesa…z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. V življenju ves čas nekoga posnemamo: svoje starše, sorodnike, vrstnike, zvezdnike, prijatelje, učitelje, partnerje, sodelavce… Vseskozi se prilagajamo svetu in smo s tem vedno bolj podobni ljudem okrog nas. Namesto, da bi živeli sebe, začnemo delovati podobno kot ljudje, s katerimi smo bili v stiku. Enako se zgodi takrat, ko se upiramo podobnosti z drugimi (npr.: ”Nikoli ne želim biti takšen kot je moja mama/oče/…”), takrat te podobnosti še bolj zaklenemo v svoje telo.

Biomimetična mimikrija

Telesni proces Biomimetična mimikrija spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir. Z njim brišemo projeciranje preteklih omejitev, posnemanje okolice, skratka vse tisto, kar ni naše, da lahko začnemo kreirati nove možnosti za prihodnost na vseh življenjskih področjih. To nam omogoči več sebe, več svobode in več lahkotnosti.

 

​Izvaja se s polaganjem rok po telesu skozi oblačila.

Po tem procesu, se naredi še nekaj minutni proces za povečanje zmožnosti in delovanja možganov.

 

Si želite zasijati v svoji edinstvenosti?

×
1
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x