Accessovi telesni procesi

Accessovi telesni procesi

(Vseh procesov za različne namene je več kot 60, na tej strani so opisani le najbolj poznani. Na tretmaju izvedem tisti telesni proces, za katerega začutim, da je vašemu telesu v največji doprinos.)

Korekcija vida

 Korekcija vidaKorekcija vida je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja z dotikom na očeh in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo.

S tem procesom energijsko vplivamo na fizično izboljšanje vida in zdravje oči. Z njim lahko izničimo tudi travme, ki so jih doživele oči zaradi npr. izpostavljenosti močni svetlobi reflektorjev.

Pomaga pri vseh težavah z očmi in spreminja molekularno strukturo poškodovanih delov. Prav tako lahko pomaga pri težavah s sinusi.

 

Proces hkrati deluje na celotno življenje. Z njim se odpiramo za več jasnosti na vseh področjih.

 

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?

Kaj če je mogoče?

 

— > Kliknite za tretma < —


MTVSS (Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja)

 

accessovi telesni procesiMTVSS je eden najbolj uporabnih in univerzalnih telesnih procesov Access Consciousnessa.

Molekularna struktura naših teles je bila zastavljena s sistemom spreminjanja vezljivosti. Zato, da bi naše telo razpadlo, se postaralo in oslabelo, morajo kemične in molekularne strukture telesa spreminjati vezljivost. Ko zaužijemo telesu tuje elemente, gravitacija povzroči spremembo vezljivosti, tako da ti elementi postanejo druge snovi. To razgradi molekulo in ustvari razpadanje telesa. Dlje časa kot smo prisotni v telesu z gravitacijo, več sprememb vezljivosti se pojavi. Delci, ki jih vdihujemo, s spreminjanjem vezljivosti degenerirajo telo in povzročijo razpadanje telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

Accessovi telesni procesi

​Izvaja se s polaganjem rok na različna mesta po celem telesu skozi oblačila. Razrahlja molekule, da lahko mutirajo. V telesu spreminja vse, kar ne deluje.

Uporaba:

 • za aktivacijo imunskega sistema
 • za regeneracijo telesa
 • za izničenje posledic vseh travm na telesu
 • za izničenje vseh procesov, kjer telo ne deluje pravilno
 • za eliminacijo učinkov staranja na telo
 • za lažje premagovanje fizičnih naporov pri telovadbi, hoji v hribe…
 • za obnavljanje obolelih organov

 

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?

Kaj če je mogoče?

 

— > Kliknite za tretma < —


Biomimetična mimikrija in povečevanje zmožnosti in delovanja možganov

 

accessovi telesni procesiBiomimetika je tisto, kar zaklepamo v svoje telo takrat, ko poskušamo posnemati ali razumeti druge. Je naravna sposobnost telesa, da bi se prilagodil ostalemu svetu. Posnemamo poti in stališča drugih v želji razumeti jih z razumskega ali energetskega stališča in takrat, ko želimo doseči uspeh oziroma pozornost v realnosti drugih ljudi. Posnemamo lahko njihovo mimiko, način govora, oblačenja, način razmišljanja, celo njihovo življenjsko pot.

Biomimetrika je način, kako poskušamo sebe umestiti v prostor drugega.
Pogosto se nam to dogaja v partnerskih odnosih, ko se skušamo uskladiti s svojim partnerjem in razumeti njegove poglede, da bi se z njim bolj ujemali. To počnemo tudi s svojimi starši v otroštvu.

Accessovi telesni procesi

Naše telo ima sposobnosti posnemanja bolečin, vzorcev in pogledov drugih ljudi z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. Mimikrija je znana v naravi, ko živali spreminjajo barvo in obliko z namenom, da postanejo nevidne plenilcem. Enako sposobnost ima naše telo. Posnemamo bolečine, vzorce, poglede drugih ljudi, navade, načine gibanja, držo telesa…z namenom, da bi jih razumeli in se uskladili z njimi. V življenju ves čas nekoga posnemamo: svoje starše, sorodnike, vrstnike, zvezdnike, prijatelje, učitelje, partnerje, sodelavce… Vseskozi se prilagajamo svetu in smo s tem vedno bolj podobni ljudem okrog nas. Namesto, da bi živeli sebe, začnemo delovati podobno kot ljudje, s katerimi smo bili v stiku. Enako se zgodi takrat, ko se upiramo podobnosti z drugimi (npr.: ”Nikoli ne želim biti takšen kot je moja mama/oče/…”), takrat te podobnosti še bolj zaklenemo v svoje telo.

 

Ta telesni proces spreminja in odstranjuje vse, kar smo zaklenili v svoje telo, ko smo posnemali druge, da imamo lahko več sebe in da lahko delujemo iz naših lastnih izbir. Z njim brišemo projeciranje preteklih omejitev, posnemanje okolice, skratka vse tisto, kar ni naše, da lahko začnemo kreirati nove možnosti za prihodnost na vseh življenjskih področjih. To nam omogoči več sebe, več svobode in več lahkotnosti.

 

​Izvaja se s polaganjem rok po telesu skozi oblačila.

Po tem procesu, se naredi še nekaj minutni proces za povečanje zmožnosti in delovanja možganov.

 

Si želite zasijati v svoji edinstvenosti?

 

— > Kliknite za tretma < —


Celični spomin

Celični spomin je telesni proces Access Consciousnessa, ki se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta na telesu. Vsaka celica ima spomin in naše telo si zapomni vsako travmo, šok ali poškodbo, ki smo jo doživeli. Ta telesni proces je zasnovan tako, da briše travmatične spomine in telo vrača v prvotno stanje, v katerem je bilo pred tem.

Telesu da izbiro, da se ozdravi samo.

 

Proces je učinkovit pri: udarcih, zlomih, urezninah, opeklinah, brazgotinah, ranah, alergijah…

 

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?

Kaj če je mogoče?

 

— > Kliknite za tretma < —


Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

Ta telesni proces Access Consciousnessa je zasnovan tako, da vpliva na molekule in spreminja njihovo podobo.

Demolekularna manifestacija energijsko vpliva na molekule, da ustvarijo tisto, kar naše telo potrebuje.

Molekularna demanifestacija omogoča molekulam, da se iz njih odstranijo vse toksične snovi ali neželene tvorbe. Proces lahko uporabljamo tudi pri hrani in pijači (spreminjamo okus, odstranjujemo klor in druge škodljive snovi).

 

 

Kaj če lahko resnično spremenite vsako molekulo, ki gradi vaše telo?

Kakšne sposobnosti ima vaše telo, ki jih še niste ozavestili?

 

— > Kliknite za tretma < —


 

 

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x