10 korakov do najhitrejše in najbolj uspešne manifestacije, članek v reviji Preventiva

10 korakov do najhitrejše in najbolj uspešne manifestacije

Tokrat vam razkrivam najhitrejši način za uspešno manifestacijo, katerega vsak dan uporabljam tudi sama, zato vem, da resnično deluje.

Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: beta, alfa, theta, delta in gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo vse vrste frekvenc. Vse, kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.

Z vstopom v možgansko valovanje theta, lahko učinkovito spreminjamo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje in preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje. Najhitrejši in najučinkovitejši način za uspešno manifestacijo, je torej z vstopom v možgansko valovanje theta.

Ko manifestiramo določeno stvar, moramo vedno naročiti, da je v naše najvišje in najboljše dobro. Včasih namreč mislimo, da je nekaj dobro za nas in si na vsak način želimo to doseči, to pa ni nujno vedno res. Če si želimo manifestirati delovno mesto, katerega ima sedaj nekdo drug, moramo vedno naročiti, da je to v najvišje dobro vseh vpletenih. Etika je tu zelo pomembna, ker nikoli ne manifestiramo v škodo druge osebe! Zapomnite si, da se nam vse vrača kot bumerang. Dobro z dobrim, slabo s slabim. Ne delajte drugim tistega, česar ne bi želeli, da vam storijo drugi. To velja tudi za manifestacijo partnerskega odnosa, v kolikor manifestirate odnos s točno določeno osebo. Vedno naročite, da je manifestacija v najvišje dobro vseh vpletenih!

 

1. korak: Odstranimo vsa omejujoča prepričanja, ki bi ovirala našo manifestacijo (več o tem si preberite v članku: ”Zakaj manifestacija včasih ne deluje?”).

2. korak: Natančno opredelimo jasno namero, kaj in zakaj si to želimo. Naj bo čim bolj jasna in natančna. Če manifestirate denar, je lažje manifestirati namen, torej kaj boste s tem denarjem plačali. V primeru, da želite denar porabiti za potovanje, raje manifestirajte potovanje, namesto denarja. Ali pa jasno definirajte denar za nakup letalske karte.

3. korak: Pazimo na besede! Vedno manifestiramo v pozitivni trditvi, nikoli ne uporabljamo besede ”ne”. Torej, nikoli ne rečemo: ”da ne bi bil reven/bolan/samski,” temveč: ”da bi bil bogat/zdrav/v srečnem partnerskem odnosu”…

4. korak: Sprostite se, skozi stopala v telo vdihnite Zemeljsko energijo in skozi vrh glave v telo izdihnite Vesoljno energijo, da se povežete z obema poloma.

5. korak: Predstavljajte si, da vas obdaja velik mehurček, ki vas počasi dviga mimo oblakov, mimo zvezd, vas dvigne visoko nad planete v neskončnost Vesolja…

6. korak: Okoli vas je polno sijočih belih luči. Mehurček vas dviga še višje, kjer se znajdete med temnimi lučmi. Ne bojte se, kajti to je le prehod in ko se dvignete še višje, se znajdete med še bolj sijočimi lučmi kot prej. Dvignete se še višje skozi želatinasto snov mavričnih barv. Ko se dvigujete še višje, se pred vami pojavi kvadratno okence. Ko vstopite skozi to okence, vas obda sijoča biserno modra svetloba Kreatorja. Začutite, da ste eno s to svetlobo, da ste eno z vsem kar je in začutite kako vas polni z brezpogojno ljubeznijo.

7. korak: Sedaj svojo namero jasno naročite ali ukažete. (Nikoli ne prosimo! Tako kot ne prosimo psa naj pride k nogi, temveč mu to ukažemo. S tem se postavimo v energijo odločnosti.) Ko jasno izrazite kaj si želite, zaključite z: ”Hvala. Končano je, končano je, končano je.”

8. korak: Vizualizirate svojo željo, kako JE ŽE izpolnjena. Začutite vse prijetne občutke, ki jih ob tem doživljate, si narišete nasmešek na obraz.

9. korak: Začutite globoko in iskreno hvaležnost v svojem srcu za to, kar že imate. (Zares začutite, kot da to že imate.) Nekaj časa ostanite v teh občutkih, pustite da hvaležnost preplavi vaše telo. (O učinku hvaležnosti, si lahko več preberete v članku: ”Hvaležnost je pot do obilja”)

10. korak: Počasi dovolite, da vas mehurček spušča nazaj v telo, prostor in čas v katerem se nahajate. Poskrbite, da se dobro prizemljite z globokimi vdihi in izdihi. Vdihnete Zemljino energijo v stopala, začutite svoje telo, ga nežno premaknete in ko ste pripravljeni, odprete oči.

 

Po manifestiranju ne bodite nestrpni, kdaj se vam bo vaša namera uresničila. Preprosto ostanite v teh občutkih hvaležnosti, kot da je vse to že sedaj v vašem življenju. Ko se vaša manifestacija uresniči, pa se ne pozabite iskreno in globoko od srca zahvaliti sebi, življenju, Vesolju, vsemu kar je… Zapomnite si: bolj ko smo hvaležni, več obilja pritegnemo v naše življenje.

In še nekaj…vaja dela mojstra! Ne pričakujte, da boste že v prvem poskusu obvladali vstop v theta stanje zavesti. Z veliko volje, vaje in meditacije, pa vam bo to zagotovo uspelo.

 

Želim vam uspešno kreiranje življenja kakršnega si želite, v vaše najvišje in najboljše dobro!

 

Monika Radič, za revijo Preventiva, 5.8.2017.

0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x