Theta healing meditacije

Kaj je Theta Healing?

Theta Healing je metoda zdravljenja, ki jo je ustanovila Vianna Stibal. Omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Metoda Theta Healing ni povezana z nobeno religijo, pomembno je le to, da verjamete, da lahko spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih ter da verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega, kar obstaja.

Ko se povežemo z Izvorom vsega, kar je, se naše možgansko valovanje avtomatsko prestavi v Theta stanje zavesti.

Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: beta, alfa, theta, delta in gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo vseh vrst frekvenc. Vse, kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.

Z vstopom v možgansko valovanje Theta, lahko učinkovito spreminjamo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje in preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje.

Meditacija s pomočjo Theta Healing tehnike

Meditacije, ki jih izvajam, so vodene in skupinske, vsakič na drugo tematiko. Povežemo se s Kreatorjem z namenom, da dobimo vpogled v naše življenje in ozavestimo tisto, kar moramo spremeniti. Nato zamenjamo negativne občutke in prepričanja s pozitivnimi in koristnimi. Te meditacije nam lahko razkrijejo pretekle vzorce, omejujoča prepričanja ali blokade z namenom, da jih razrešimo. Pripeljejo nas v globlji stik s samim seboj in nam pokažejo pot do življenjskega poslanstva in pravega namena naše duše. Med samo meditacijo skozi moje roke prejemate podporo univerzalne življenjske energije – Reiki.

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x