Theta healing meditacije

Kaj je Theta Healing?

Theta Healing je metoda zdravljenja, ki jo je ustanovila Vianna Stibal. Omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Metoda Theta Healing ni povezana z nobeno religijo, pomembno je le to, da verjamete, da lahko spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih ter da verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega, kar obstaja.

Ko se povežemo z Izvorom vsega, kar je, se naše možgansko valovanje avtomatsko prestavi v Theta stanje zavesti.

Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: beta, alfa, theta, delta in gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo vseh vrst frekvenc. Vse, kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.

Z vstopom v možgansko valovanje Theta, lahko učinkovito spreminjamo svoja negativna prepričanja, odpravimo škodljive vzorce, spremenimo bolezen v zdravje in preobrazimo naša negativna čustva v pozitivna ter tako zaživimo srečnejše življenje.

Meditacija s pomočjo Theta Healing tehnike

Meditacije, ki jih izvajam, so vodene in skupinske, vsakič na drugo tematiko. Povežemo se s Kreatorjem z namenom, da dobimo vpogled v naše življenje in ozavestimo tisto, kar moramo spremeniti. Nato zamenjamo negativne občutke in prepričanja s pozitivnimi in koristnimi. Te meditacije nam lahko razkrijejo pretekle vzorce, omejujoča prepričanja ali blokade z namenom, da jih razrešimo. Pripeljejo nas v globlji stik s samim seboj in nam pokažejo pot do življenjskega poslanstva in pravega namena naše duše. Med samo meditacijo skozi moje roke prejemate podporo univerzalne življenjske energije – Reiki.

0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x