Meditacije za podjetja

Meditacija kot promocija zdravja na delovnem mestu

Pozitivnih učinkov meditacije se v zadnjih letih zaveda vse več in več ljudi. Potrjujejo jo tudi znanstveniki, saj so ugotovili, da redna meditacija izboljšuje spomin in povečuje čustveno inteligenco ter pripomore k večji koncentraciji in osredotočenosti na cilje. Zmanjšuje stres in napetosti ter pripomore k večji notranji umirjenosti. Vse to močno vpliva na izboljšanje splošnega in duševnega zdravja ter dobrega počutja posameznika. Tega se v zadnjem času zavedajo tudi direktorji in delodajalci, ki meditacijo vpeljujejo v svoja podjetja. Meditacija zaposlenim prinaša večje zadovoljstvo in dobro počutje, kar je skupen interes delodajalcev in zaposlenih. Rezultati kažejo, da redna meditacija pripomore k večji produktivnosti in boljšim rezultatom na delovnem mestu. Zdravi in zadovoljni zaposleni so ustvarjalnejši, redkeje odhajajo v bolniški stalež, prav tako pa ostajajo zvesti podjetju oziroma delodajalcu.

Zakaj meditacija Notranji smehljaj in ThetaHealing?

 • umiri um in sprosti telo
 • zviša koncentracijo, pozornost in motivacijo zaposlenih
 • zmanjša stres v zasebnem življenju in delovnem okolju
 • vzpostavi ravnovesje v telesu in duhu
 • pripomore k večji umirjenosti in lahkotnosti
 • vzpostavi globljo povezavo v odnosu s samim seboj
 • odpravlja napetosti v notranjih organih in sprosti negativna čustva
 • preprečuje nastanek bolezni in poveča vitalno energijo
 • vzpostavi sposobnost sprejemanja in dajanja ljubezni
 • pomaga ozavestiti blokade in omejujoča prepričanja z namenom, da se razrešijo
 • ustvarja harmonične medsebojne odnose v zasebnem življenju in podjetju
 • prinaša večje zadovoljstvo med zaposlene in zmanjša odsotnost z dela
 • posamezniku pomaga, da zaživi življenje s pozitivnimi mislimi, čustvi, občutki in prepričanji

Kje poteka in kako pogosto?

Meditacije lahko potekajo v vašem podjetju ali pa v prostorih Micelija (Štihova 5, Ljubljana). Možno je enkratno srečanje, za dolgoročni učinek pa se priporoča redna meditacija. Meditaciji Notranji smehljaj in ThetaHealing posamično potekata pol ure, obe skupaj pa 1 uro. Možno se je dogovoriti za več krajših srečanj na podjetju, kjer lahko tudi izbirate vrsto meditacije. Tematika se prilagodi potrebam podjetja. Svoje zaposlene lahko napotite tudi na naše redne meditacije v prostore Micelija, vendar tam vedno izvajam obe meditaciji skupaj, tematika pa je že določena. Za večji učinek, je najbolje, da se meditacija izvede pred samim začetkom dela, saj zaposlenim da motivacijo in zagon za delovni dan. Meditacija se prilagodi skupini, zato je primerna za vse zaposlene, različnih starosti, za začetnike ali že izkušene. Podroben opis obeh meditacij si lahko preberete tukaj.

Cenik

Cena je odvisna od števila zaposlenih in časovnega okvira meditacije. Pošljite povpraševanje na monika@sijem.si in poslali vam bomo ponudbo.

 

”Dober direktor je tisti, ki se zaveda, kako pomembno je dobro počutje njegovih zaposlenih, saj ve, da pozitiven kader ustvarja pozitivne rezultate.”

0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x