Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite?

22,00 

Če ste se kdaj spraševali, kako bi bilo imeti odnose s partnerjem, prijatelji ali s sabo, ki bi vam omogočali, da bi ustvarjali več možnosti na vseh področjih življenja, potem je ta knjiga povabilo, da to dejansko lahko imate.

Kategorija:

PARTNERSTVO. STE PREPRIČANI, DA SI GA ŽELITE? Simone Milasas in Brendon Watt

 

Če iščete še en priročnik, ki vam bo povedal, kaj delate narobe in kaj morate narediti, da ustvarite popoln odnos, potem ta knjiga ni za vas. Če ste se kdaj spraševali, kako bi bilo imeti odnose s partnerjem, prijatelji ali s sabo, ki bi vam omogočali, da bi ustvarjali več možnosti na vseh področjih življenja, potem je ta knjiga povabilo, da to dejansko lahko imate.

Opozorilo: morda vam ne bo všeč, kar boste izvedeli. 😉

 

Ogromno ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od partnerstva.

V resnici vam ni potrebno biti v partnerstvu z drugo osebo, da ste lahko srečni. Preprosto si lahko izberete, da se vsak dan zbudite in ste srečni.

Partnerstvo ni izvor ustvarjanja vašega življenja. Vi ste ta izvor. Vi ste katalizator za spremembo. Vi ste tisti, ki lahko ustvarite življenje, kot si ga resnično želite in vi ste tisti, ki ste ustvarili svoje življenje prav takšno, kot je ta trenutek. Če si želite imeti dober odnos s sabo ali s komer koli drugim in ga do zdaj še niste bili zmožni ustvariti, prosim, ne obupajte.

Kaj če bi zahtevali od sebe in prosili vesolje, da vas podpre pri tem, da začnete delati drugačne izbire? In prenehajte se obsojati. Ne glede na to, kje ste zdaj, se stvari lahko spremenijo.

Odprite knjigo in vzemite kar potrebujete.

 

O avtorjema:

Simone Milasas je dama, ki ve, kako biti ženska. Vidi radost možnosti in prihodnosti ter ve, da vsaka izbira prinaša nove možnosti. Delovala je v različnih panogah in vodila različna podjetja. Trenutno potuje in facilitira seminarje Access Consciousness. Prav tako ima ogromno spletnih seminarjev in vedno sprašuje po novih možnostih.

Brendon Watt je govorec, podjetnik, poslovnež in življenjski mentor. Je avstralski direktor Access Consciousnessa, ki predstavlja sklop preprostih, delujočih orodij, ki spreminjajo življenja v trenutno  državah po svetu. Prav tako je facilitator številnih Accessovih specialnih programov, vključno z Access barsi, Zavestnim starševstvom in Radostjo poslovanja.

 

Vezava: mehka

Strani: 167

Leto izdaje: 2020

Jezik: slovenski

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x