Bodi ti, spremeni svet

27,00 

To je zelo drugačna knjiga. Napisana je za sanjače tega sveta – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega – pa nikoli prej niso imeli orodij za to. Kaj če bi vam rekel, da orodja obstajajo? Možnosti, o katerih ste vedno sanjali, so mogoče?

Kategorija:

BODI TI, SPREMENI SVET, dr. Dain Heer

(Priročnik za porajanje neskončnih možnosti in dinamične spremembe)

To je knjiga, katero sama imenujem kar ‘Accessova biblija’ in jo v branje priporočam vsakomur, ki je odprt za drugačne poglede, ki išče možnosti, ki se zaveda, da je zanj možno nekaj več in je pripravljen, da v življenju naredi spremembo. To ni običajna knjiga, temveč je knjiga, ki te skozi orodja, procese in vprašanja, že med branjem vodi do spremembe. Ko jo bereš, se spreminjaš in opuščaš omejujoča prepričanja. Skozi vsako branje se bralcu vedno odstre nekaj novega, zato jo je priporočljivo prebrati večkrat.

 

Krajši video avtorjeve predstavitve knjige s slovenskimi podnapisi:

 

Avtor Dain Heer o knjigi:

To je zelo drugačna knjiga. Napisana je za sanjače tega sveta – ljudi, ki vedo, da je mogoče nekaj drugačnega – pa nikoli prej niso imeli orodij za to. Kaj če bi vam rekel, da orodja obstajajo? Možnosti, o katerih ste vedno sanjali, so mogoče?

Ta knjiga vam bo priskrbela niz praktičnih in dinamičnih orodij in procesov, ki vas bodo okrepili v védenju, kaj je res za vas in kdo resnično STE. Kaj če takrat, ko ste vi, lahko spremenite vse – svoje življenje, odnose, telo, denarno situacijo…in svet?

V preteklosti, leta 2000, sem bil navidezno uspešen kiropraktik. Vendar sem bil pod površjem globoko depresiven. Prišel sem do točke, ko sem bil pripravljen končati vse skupaj. Vesolju sem dal šest mesecev. In potem nenadoma, ko sem poskusil vse metode samopomoči in duhovne modalitete, ki sem jih lahko, sem se srečal z nečim, kar mi je spremenilo življenje – Access Consciousness.

Access je sistem za odpiranje vrat čemur koli in vsemu, kar je mogoče v tem svetu. Daje vam dostop do vašega védenja, dinamično povečuje vaše zavedanje in zavest ter vključuje vse in ne sodi o ničemer.

Prosim védite, da za vas nimam odgovorov. Samo vprašanja. Samo vi veste, kaj je res za vas. Vabim vas, da skupaj z mano raziščete, kdo dejansko ste. Tako kot vaša, se tudi moja lastna pot do zavesti nadaljuje. Če ste pripravljeni, vas lahko ta knjiga vodi do tega, da ste vi in spremenite svet. Je zdaj čas? Je to tisto, kar ste čakali?

Te knjige nisem napisal za vsakogar. Napisal sem jo za nekaj ljudi, ki spoznavajo, da ta resničnost v svoji zdajšnji obliki ne deluje, da bi prebudila večje ‘nas’, ki smo renično mogoči. Napisal sem jo za ‘sanjače’, tiste, ki vedo, da bi moralo biti mogoče nekaj drugega in večjega in da bi to morali biti zmožni imeti.

Vi, ‘sanjači’, ste moji ljudje. Resnično lahko spremenite svet, če si le lahko dovolite storiti to. Če lahko opustite idejo, da bo ta resničnost, takšna, kot je, kadar koli dovolj za vas. In če lahko preprosto začnete prepoznavati, da je VSAKA OMEJITEV, za katero ste kdaj menili, da jo imate, le veličastnost, ki je še niste uspeli prepoznati.

Naredil bom vse, kar je mogoče, da vam pokažem možnosti. Vaše delo je, da ne obsojate in ne sklepate, dokler ne vidite, ali so te možnosti nekaj, kar bi radi izbrali. Se nam boste pridružili? Se želite igrati? Ste pripravljeni? Gremo!

 

O avtorju:

Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja.

Znotraj Accessa je razvil edinstven energijski proces spreminjanja za posameznike in skupine, ki se imenuje Energijska sinteza bitja. Dr. Heer je pred tem napisal niz knjig s tematikami o utelešenju, zdravljenju, denarju in odnosih.

 

Vezava: mehka

Strani: 334

Leto izdaje: 2017

Jezik: slovenski

 

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x