Access Facelift – mnenja strank

★★★★★
Tako kot mnoge, tudi mene življenje preizkuša in brusi. Še posebno zadnja štiri leta, ko se mi je življenje obrnilo na glavo (mož je imel nesrečo in postal tetraplegik) in od mene zahteva ogromno fizične in tudi psihične moči. Da vzdržujem in obnavljam svojo kondicijo, se poslužujem raznih stvari - branje, meditacije, masaže, barsi....In ravno tu sem naletela nate Monika in na tvojo pozitivno energijo. Poleg nekaj tretmajev z barsi, si mi naredila tudi facelift tretma. To ni bilo samo razvajanje za mojo kožo, pač pa mi je pobožalo tudi mojo dušo. Če bi morala facelift opisati z eno besedo, bi bila -BOŽANSKO! Monika hvala ti, ker si! Hvala za vsa tvoja razvajanja in "cartanja", ki sem jih bila deležna in so mi pomagala na moji poti.
- Greta K.

★★★★★
Lepa izkušnja miru in spokojnosti ter hkrati revitalizacije, ki se še posebej izrazi na obrazu. Kozmetika telesa in duha v enem. Priporočam!
- Alenka V.

★★★★★
Draga Monika, pred dnevi si zapisala, da so največje darilo srečni ljudje, zato sem se odločila, da svojo današnjo izkušnjo delim tudi z ostalimi, saj si mi danes spremenila dan. Zjutraj sem se zbudila še bolj utrujena kot sem šla večer pred tem spat. Nisem imela dovolj energije in sem že skoraj poklicala in odpovedala najprej en sestanek ob osmih in kasneje tudi Facelift tretma pri tebi, ki sem se ga veselila že od decembra. Ampak me je točno to vleklo...grem, pa če se komaj privlečem do tebe. Ko sem brala, da je Access Facelift čudovit in preprost način obnove kože našega obraza ter da bi naj z njim brisali sledi staranja, me to ni prepričalo. Ker sem imela občutek, da z leti nimam težav in to pač sprejmem, ker spremeniti tega procesa pač ne morem. Želela pa sem videti kako je to drugače od Access Barsov in ali bom tudi tukaj doživela "odklop" in reset. Brez pričakovanj. Veselila sem se tudi, da te vidim, ker imaš tako lepo energijo. In potem ležem na mizo, prvi trije prijemi, dotiki isti kot pri barsih in že me ni bilo več. Ne vem za koliko časa, ampak zbudila sem sama sebe, ker se mi je zdelo, da smrčim - ti pa si mi seveda prijazno odvrnila, da sem le lovila sapo. Draga Monika, zlata si - bom uporabila to besedo naslednjič za smrčanje, ker je prav simpatična. Ko sem se zbudila, vem le, da sem si mislila: joj, pa saj še ni konec, ker je bilo neverjetno prijetno. Eno samo cartanje in razvajanje. Ne vem, če je bilo par trenutkov in že me ni bilo več. To je bil najboljši ''power-nap,'' kar se jih spomnim! Od tebe sem odšla tako polna energije kot že dolgo ne. Niti sledu o jutranji utrujenosti ni bilo in malo prej sva govorila s prijateljem, ki me je slišal preden sem prišla k tebi in po terapiji, pa mi je rekel: "A se ne bi ti zmenila, da bi ti vsak dan šla "odspat" k njej kitico ali dve, ker se ti po glasu sliši, da si kot noč in dan proti včeraj?" In ja - tudi počutim se tako! Draga Monika, najlepša hvala za čudovit podarjen čas in družbo. Sonček si!
- Petra Melanšek

VAŠA IZKUŠNJA, MNENJE, IZJAVA O ZADOVOLJSTVU

Vašega mnenja oziroma vaše ocene mojega dela, sem vedno izjemno vesela. Spodaj lahko izpolnite obrazec in tudi vi opišete svojo izkušnjo, mnenje, oddate izjavo o zadovoljstvu. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem, ker mi pomagate širiti moje poslanstvo.

”Sijem, ko siješ ti. Sijem, torej sem.”

~ Monika Radič

 

Vaše ime/priimek
Ocena
Vaše mnenje

* obvezen podatek

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x