Teden posebnega razvajanja v Thalasso Spa Lepa Vida

Vabljeni!

 

Za vaše dobro počutje in novo izkušnjo smo se tudi to leto povezali Sijem, Care Nature in Thalasso SPA Lepa Vida.

V tednu od 5. do 11.8.2019 se boste razvajali in spoznali s tehnikami sprostitve, samoozdravitve in pomlajevanja.

Izvajala bom naslednje tretmaje: Access bars, Access energetic Facelift in Reiki.

Lahko se odločite za paketno ponudbo ali pa za posamezne tretmaje in nas obiščete katerikoli dan. (Opisi vseh tretmajev so objavljeni spodaj)

Rezervacije terminov: is.enilos@adivapel ali 05 6721 360.
Odprto: od 9. do 20. ure.

Več o Thalasso SPA Lepa Vida: KLIKNI TUKAJ

 

 

OPISI VSEH TRETMAJEV V TEDNU RAZVAJANJA:

 

Izvajam Monika Radič:

Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 min tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, kontrolo itd., katere vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki vas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih. Z rahlimi pritiski na te točke, se raztapljajo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa. Olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

 

Accessov energijski Facelift je nežen in negovalen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje. Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu in obnovo kože. Energijski Facelift se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Primeren je tako za ženske kot tudi za moške. Je čudovit proces, pri katerem na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladimo svoj obraz in telo in se osvobodimo stresa in ostalih življenjskih napetosti.

 

Reiki tretma se izvaja s polaganjem rok po telesu. Reiki je zelo nežna univerzalna energija, primerljiva z ljubeznijo in nikomur nikakor ne more škoditi, saj prejemnik vedno prejme takšno reiki energijo, kot je v njegovo najvišje dobro in kot jo je tisti trenutek pripravljen prejeti. Reiki nam lahko pomaga pri lajšanju bolečin, pospeši okrevanje po bolezni in celjenje ran, pomirja in deluje antistresno, sprosti energetske blokade in vzpostavi energijski pretok v telesu. Izboljša naše počutje, pomaga sprostiti čustvene in razumske blokade, odpira srce za ljubezen, krepi pozitivni odnos do življenja. Telo podpre, da se začne naravno samozdravljenje in v njem vzpostavi ravnovesje. Z njegovo pomočjo lahko ozavestimo vzroke naših težav, močno pa nas podpre tudi pri duhovni rasti.

 

Izvaja Jasna Novak Beguš:

Japonski Cosmo Lifting SorensensistemTM  (naravno neinvazivno pomlajevanje obraza in telesa) je nevrosenzorična metoda in kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije, ki se ročno izvaja na obrazu. S stimulacijo refleksnih točk in con obraza uravnovešamo mišični tonus obraza in celega telesa ter vplivamo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek detoxa (čiščenja), izločanja toksinov iz telesa, čiščenja kože obraza in telesa, v telesu vzpostavimo ravnovesje, sprostitev in dobro počutje. Stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate na obrazu, stimulacija akupresurnih in nevroloških točk pa blagodejno vpliva na povečanje energije, izboljšanje zdravja in čustvenega ravnovesja.

 

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave SorensensistemTM je sodobna oblika refleksoterapije avtorice Lone Sorensen, ki temelji na več kot 30-ih letih izkušenj z mikro refleksnimi zemljevidi in filozofijo zdravljenja mnogih kultur iz vsega sveta. Terapevtska masaža se izvaja na zadnjem delu glave in vratu ter na zgornjem delu hrbta. Tibetanska refleksna terapija vratu in glave je zelo učinkovita pri težavah kot so: nepravilna drža, mišična napetost v celem telesu, revmatična obolenja, visok pritisk, glavobol, migrena, čir na želodcu, nespečnost, demenca, vrtoglavice, odrevenelost, otekline,  hormonalno neravnovesje in mnoge druge težave in bolezni. Drža telesa se vidno izboljša že po eni sami terapiji!

 

0
  0
  Nakupovalna košarica
  Voziček je prazenVrni se v trgovino
  Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

  Te privlači svet energij?
  Si želiš globljega stika s seboj?
  Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
  Te zanima, kako lahko to dosežeš?

  Naroči se na e-novičke
  in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

  Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

  Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
  x