Redne meditacije | Sijem.si

Redne meditacije

 

Ker verjamem v moč nasmeha in v moč energij, sem zasnovala meditacije, ki združujejo oba aspekta, ki se zelo lepo dopolnjujeta in sta skupaj še močnejša in še bolj učinkovita.

Prva meditacija je namenjena sproščanju našega telesa in notranjih organov s tehniko Notranji smehljaj, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Ko sta naše telo in um popolnoma sproščena, tudi energija lažje steče in nas podpre, da se lahko še bolj poglobimo vase.

Druga meditacija pa je namenjena osebnostni in duhovni rasti in je kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije; orodij Access Consciousness-a; Reikija in drugih.) Več si lahko preberete tukaj.


Meditacija je čudovito orodje, ki nam resnično lahko spremeni življenje, če se le za to odločimo. Omogoči nam vpogled v naše življenje z druge perspektive, z namenom, da ozavestimo naše delovanje. 

Z redno prakso meditacij in vašo resnično iskreno namero, lahko dosežete izjemne rezultate. Hvaležno vam bo vaše telo, ki vam bo to hvaležnost vračalo z zdravjem, prav tako pa se bo umiril vaš um. Z redno meditacijo, boste dosegli notranji mir in izboljšali svoje življenje na vseh področjih.


DATUMI NASLEDNJIH MEDITACIJ v letu 2018

 

Kdaj? Z meditacijami nadaljujemo septembra, na vsakih 14 dni, ob četrtkih ob 20h. Datumi bodo objavljeni kmalu.

Kje? ‘Micelij’, Štihova 5, Ljubljana (Zupančičeva jama)

Prispevek

  • enkratni obisk 15 eur
  • paket meditacij za 2 meseca 48 eur*
  • paket Joga smeha + Meditacije za 2 meseca 80 eur*

–> Za prijavo in več informacij o aktualni meditaciji, klikni tukaj <–


* Pri vplačilu paketov za 2 meseca, v primeru vaše neudeležbe denarja ne vračamo, niti se obiski ne prenašajo naprej.
Paketi so ustvarjeni za tiste, ki boste vadbe ali meditacije obiskovali redno.

SIJEM, Monika Radič s.p. Tel.: 041 836739

Označite, da se strinjate s <a href="https://sijem.si/pravila-obdelave-osebnih-podatkov/">pravili obdelave osebnih podatkov</a>