Individualne meditacije

 

Individualne meditacije so namenjene vsem, ki vam skupinske meditacije ne ustrezajo in si želite individualnega pristopa. Meditacija je popolnoma prilagojena le vam. Vi mi zaupate, kje v življenju si želite spremembo, jaz pa sestavim meditacijo, ki je namenjena le vam. V prijetnem ambientu je vaša naloga le ta, da se sprostite in prepustite mojemu glasu. Če bi raje želeli meditirati v udobju svojega doma, pa lahko meditacijo za vas tudi posnamem. Posnetek meditacije lahko doma poslušate kolikokrat želite.

Meditacije, ki jih vodim, so namenjene osebnostni in duhovni rasti in so kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije, orodij Access Consciousness-a, Reikija, hipnoze, regresije, karmične diagnostike in drugih.) Več si lahko preberete tukaj.


MEDITACIJA Z MANO:

Termin: po dogovoru (trajanje 60min)

Lokacija: Šmartinska c. 196, Ljubljana

Prispevek: 44 eur

 

POSNETEK MEDITACIJE:

Lokacija: v udobju vašega doma

Prispevek: 44 eur

Prijava na meditacijo ali naročilo posnetka: monika@sijem.si

0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vprašanja, naročila, reklamacije? Tukaj sem, da vam pomagam!
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Imate vprašanja? Pišite mi!
:
:
Ta pogovor je zaključen
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x