Individualne meditacije

Individualne meditacije

 

Individualne meditacije so namenjene vsem, ki vam skupinske meditacije ne ustrezajo in si želite individualnega pristopa. Meditacija je popolnoma prilagojena le vam. Vi mi zaupate, kje v življenju si želite spremembo, jaz pa sestavim meditacijo, ki je namenjena le vam. V prijetnem ambientu je vaša naloga le ta, da se sprostite in prepustite mojemu glasu. Če bi raje želeli meditirati v udobju svojega doma, pa lahko meditacijo za vas tudi posnamem. Posnetek meditacije lahko doma poslušate kolikokrat želite.

Meditacije, ki jih vodim, so namenjene osebnostni in duhovni rasti in so kombinacija različnih tehnik, ki sem jih pridobila skozi dosedanja izobraževanja (ThetaHealing tehnike, s katero odpravljamo škodljive vzorce, spreminjamo naša prepričanja in ustvarjamo manifestacije, orodij Access Consciousness-a, Reikija, hipnoze, regresije, karmične diagnostike in drugih.) Več si lahko preberete tukaj.


MEDITACIJA Z MANO:

Termin: po dogovoru (trajanje 60min)

Lokacija: Šmartinska c. 196, Ljubljana

Prispevek: 44 eur

individualne meditacije

POSNETEK MEDITACIJE:

Lokacija: v udobju vašega doma

Prispevek: 44 eur

Prijava na meditacijo ali naročilo posnetka: is.mejis@akinom

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

×
0
Kontaktirajte me
Kontaktirajte me
Vpišite svoje vprašanje
Povezujem...
Spodaj prosim vpišite vaše vprašanje. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.
Naši operaterji so zasedeni. Prosimo poskusite kasneje!
:
:
:

Podatki, zbrani s tem obrazcem, se uporabljajo za komunikacijo z vami. Če želite več informacij, preberite splošne pogoje uporabe spletnega mesta Sijem.si
Za pogovor v živo, vpišite svoje podatke.
:
:
Ta pogovor je zaključen
Brezplačno darilo!

Prijavite se na moja e-obvestila in prejmite DARILO, ki vam lahko v 30 dneh spremeni življenje: Plakat z orodji Access Consciousnessa + članek z napotki, kako orodja uporabljati.

Od e-obvestil se lahko odjavite kadarkoli.
x