Meditacija za več zavedanja v življenju | Posnetki meditacij - Sijem.si

Meditacija za več zavedanja v življenju

15,00 

Ta izjemna meditacija vas bo popeljala do popolnoma drugačnega zavedanja življenja, kot ste ga imeli do sedaj. Poslovili se boste od omejitev in majhnosti ter se odprli zavedanju, da lahko v svojem življenju kreirate veliko več. Ste pripravljeni to izbrati?

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA ZA VEČ ZAVEDANJA V ŽIVLJENJU

V tej meditaciji vas vodim, da si najprej ogledate svoje trenutno življenje, ki ga živite.

Nato vas preko vprašanj popeljem do zavedanja, da tudi za vas obstaja nekaj večjega. Da se vam ni več potrebno pomanjševati ter da je možno, da zaživite več sebe. Z vprašanji se boste odprli neskončnim možnostim, ki vam jih to življenje ponuja.

Z orodjem Access Consciousnessa – ‘čistilnim izrekom’ boste izbrisali vsa omejujoča prepričanja, ki jih imate o denarju, uspehu, telesu, zdravju, ljubezni in radosti. Občutili boste lahkotnost bivanja in na svoje življenje pogledali z drugačnimi očmi – očmi, ki ne poznajo omejitev.

S posebnim postopkom vas nato popeljem v theta možgansko valovanje, kjer se boste povezali z najvišjo ravnjo obstoja – z izvorom vsega kar je. Na tej ravni lahko hitro in učinkovito spreminjamo naša prepričanja, močnejše pa so tudi ozdravitve in manifestacije. Tu si boste ogledali svoje novo življenje brez omejitev. Takšno, kakršnega ste si od nekdaj želeli živeti. V vašo podzavest bom po metodi Theta healinga nalagala pozitivne občutke povezane s prejemanjem, da boste globoko v sebi vedeli, kakšen je občutek živeti življenje, v katerem je polno obilja na vseh področjih in kakšen je občutek, ko veste, da vse to lahko imate.

 

Ta izjemna meditacija vas bo popeljala do popolnoma drugačnega zavedanja življenja, kot ste ga imeli do sedaj. Poslovili se boste od omejitev in majhnosti ter se odprli zavedanju, da lahko v svojem življenju kreirate veliko več. Ste pripravljeni to izbrati?

Meditacija za več zavedanja

Opomba: Če vas zanima kaj je ‘čistilni izrek’, si lahko TUKAJ ogledate video, v katerem to orodje predstavi soustanovitelj Access Consciousnessa – Dain Heer. (V videu lahko nastavite slovenske podnapise.)

Nasvet: Meditacijo lahko ponovite večkrat, še posebej če ste se do sedaj velikokrat pomanjševali in mislili, da je srečno življenje rezervirano le za ‘izbrance’.

Trajanje: 36 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

 

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

0
Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

Te privlači svet energij?
Si želiš globljega stika s seboj?
Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
Te zanima, kako lahko to dosežeš?

Naroči se na e-novičke
in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
x