Meditacija za odpiranje tretjega očesa in več jasnosti v življenju - Sijem.si

Meditacija za odpiranje tretjega očesa in več jasnosti v življenju

15,00 

S to meditacijo se boste osvobodili vseh omejitev, ki vam onemogočajo, da bi imeli več jasnosti v življenju. Vaše tretje oko se bo začelo odpirati in bolj boste zaupali svoji intuiciji. V dvorani modrosti boste prejeli vse odgovore, ki jih v tem trenutku potrebujete, da bo v vašem življenju več jasnosti.

Popolnoma varen nakup

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

MEDITACIJA ZA ODPIRANJE TRETJEGA OČESA IN VEČ JASNOSTI V ŽIVLJENJU

S posebnim postopkom vas najprej popeljem v theta možgansko valovanje, kjer se boste povezali z najvišjo ravnjo obstoja – z izvorom vsega kar je. Na tej ravni lahko hitro in učinkovito spreminjamo naša prepričanja, močnejše pa so tudi ozdravitve in manifestacije.

Svojo pozornost boste nato usmerili na čakro tretjega očesa, ki se bo postopoma odpirala, medtem ko bom za vas po metodi Access Consciousnessa, zaganjala energije za boljši vid in jasno videnje. S ‘čistilnim izrekom’ se boste osvobajali vsega, kar vam onemogoča, da bi imeli več jasnosti na vseh življenjskih področjih.

Ko bo vaše tretje oko bolj odprto, bom po metodi Theta healinga, v vašo podzavest naložila pozitivne občutke, s katerimi boste začeli bolj zaupati svoji intuiciji in notranjemu vodstvu. Pripravljeni boste na vstop v dvorano modrosti, v kateri boste preko zlatih skrinjic prejeli vse odgovore in uvide, ki ste jih v tem trenutku pripravljeni prejeti.

Meditacija za odpiranje tretjega očesa

S to meditacijo se boste osvobodili vseh omejitev, ki vam onemogočajo, da bi imeli več jasnosti v življenju. Vaše tretje oko se bo začelo odpirati in bolj boste zaupali svoji intuiciji. V dvorani modrosti boste prejeli vse odgovore, ki jih v tem trenutku potrebujete, da bo v vašem življenju več jasnosti.

 

Opomba: Če vas zanima kaj je ‘čistilni izrek’, si lahko TUKAJ ogledate video, v katerem to orodje predstavi soustanovitelj Access Consciousnessa – Dain Heer. (V videu lahko nastavite slovenske podnapise.)

Nasvet: Meditacijo je priporočljivo ponavljati večkrat. Ne obsojajte se, če nekaterih odgovorov ne boste prejeli. Prejeli boste tiste odgovore in uvide, ki jih ta trenutek potrebujete in ste jih pripravljeni ozavestiti.

Trajanje: 35 min

Darilo: Ob naročilu meditacije prejmete tudi meditacijski dnevnik, ki ga izpolnite po vsaki meditaciji in tako spremljate svoj duhovni napredek.

Prispevek: Naročilo posamezne meditacije je 15€. Ob naročilu 3 ali 4 meditacij je vrednost meditacije 12€, ob naročilu 5 ali več meditacij, pa je vrednost meditacije 10€.

 

Vas meditacije kličejo, pa niste prepričani ali vam bo moje vodenje ustrezalo? Poslušajte brezplačno meditacijo za umiritev in obnovitev energije in odločitev prepustite intuiciji.

 

Uporaba meditacij

Meditacij se nikakor ne sme predvajati med vožnjo oz. v okoliščinah, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja lastne varnosti ali varnosti drugih. Ob neprimerni uporabi meditacij, Sijem, Monika Radič s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Meditacije so namenjene izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Z nakupom posnetkov meditacij se v celoti strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in izključitvijo odgovornosti, ki si jih lahko preberete tukaj.

Pravice do intelektualne lastnine

Meditacije so izključno namenjene le uporabniku, ki so mu bile le-te posredovane s strani Sijem, Monika Radič s.p. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

 

0
Brezplačno darilo ob prijavi na e-novičke!

Te privlači svet energij?
Si želiš globljega stika s seboj?
Želiš končno zaživeti življenje kakršnega si si vedno želel/a?
Te zanima, kako lahko to dosežeš?

Naroči se na e-novičke
in postani del moje sijoče in srčne skupnosti!

Ob tem prejmeš DARILO: Meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + Meditacijski dnevnik

Od e-obvestil se lahko odjaviš kadarkoli.
x